Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΣΑΑΑΑ... ΓΙΑ ΑΛΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ...!!!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟ...


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ"...

Δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της GPO για την εκπομπή "Ανατροπή" παρουσιάζει το ενδιαφέρον 2.300 ψηφοφόρων για τις εκλογές, αλλά και τα κριτήρια βάσει των οποίων θα ψηφίσουν. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο δήμος Αθηναίων, όπου ο Γιώργος Καμίνης παραμένει πρώτος, αλλά γίνεται "μάχη" τριών υποψηφίων για τη δεύτερη θέση.

Για την πρόθεση ψήφου, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι τα εξής:

Στο δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης παραμένει πρώτος με 20,8% και ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 15%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 14,1%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 10,4%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,3%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 3,2% και ο Πέτρος Κωνσταντίνου με 1,2%.

Με δεδομένο ότι Σπηλιωτόπουλος, Σακελλαρίδης και Κασιδιάρης δίνουν "μάχη" για τη δεύτερη θέση, στην περίπτωση του δεύτερου γύρου, η δημοσκόπηση δείχνει τα εξής:

Ο Γιώργος Καμίνης συγκεντρώνει το 40,6% έναντι του Άρη Σπηλιωτόπουλου με 32,5%. Μικρότερη είναι η διαφορά του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, καθώς ο Καμίνης είναι πρώτος με 36,1% και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει το 32,7%.

Πολύ μεγάλη είναι η διαφορά των υποψηφίων του β' γύρου, στην περίπτωση που μαζί με τον Καμίνη περάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Γιώργος Καμίνης συγκεντρώνει το 55,9%, ενώ ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής το 19,4%.  (Θα το μαζέψουνε κι αυτό το "εύρημα" μετά την πρώτη Κυριακή)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.