Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠ' ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΨΕΛΗ ΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ... ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ...

Συνέντευξη του υποψηφίου περιφεριακού συμβούλου, με την Ελληνική Αυγή, Αντρέα Μελεκσάχογλου στο "Ελλήνων Δίκτυο" . Ε.Δ.:...

Συνέντευξη του υποψηφίου περιφεριακού συμβούλου, με την Ελληνική Αυγή, Αντρέα Μελεκσάχογλου στο "Ελλήνων Δίκτυο".


Ε.Δ.: Μιλήστε μας για εσάς.

Α.Μ.: Ονομάζομαι Αντρέας Μελεκσάχογλου , είμαι κάτοικος της πολύπαθης περιοχής της Κυψέλης και εγώ όπως και χιλιάδες ακόμα Έλληνες είμαι άνεργος στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» και των μνημονίων του Αντώνη Σαμαρά. Η περιοχή στην όποια διαμένω ήταν κάποτε ένα από τα στολίδια της πολης μας όμως τώρα , μετά από επίπονες και επιμονές προσπάθειες  όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 30 και πλέον ετών , είναι ένα από τα γκέτο της πόλης μας με χιλιάδες λαθρομεταναστών να διαμένουν εκεί.

Ε.Δ.: Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε ενεργά με τα κοινά και να θέσετε υποψηφιότητα με την Ελληνική Αυγή;

Α.Μ.:   Η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να απασχολεί κάθε νέο άνθρωπο που δε θέλει απλά να παρασιτεί εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Η πρόσφορα στον συνελληνα πρέπει να είναι πρωταρχικός σκοπός καθενός από εμάς.  Βλέποντας λοιπόν  το καθεστώς της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά να καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό στρατεύτηκα με την Χρυσή Αυγή και αυτό γιατί αποτελεί την μονή δημοκρατική φωνή στην πατρίδα μας. Είναι ο μονός φορέας που μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του συντάγματος και να φέρει την ισονομία για όλους. Ορθώνω λοιπόν το ανάστημα μου μαζί με τον συναγωνιστή και φίλο Ηλία Παναγιωταρο απέναντι στην νεοναζιστική συμμορία που τρομοκρατεί τους Έλληνες.

Ε.Δ.: Ποιες είναι οι προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών; 

Α.Μ.: Η Ελληνική Αυγή έχει σαφείς θέσεις και πρόγραμμα το οποίο υπάρχει αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Το τρίπτυχο που οδηγεί αυτή την εκλογική μας μάχη δηλαδή το ασφάλεια , κάθαρση , κοινωνική αλληλεγγύη είναι ικανό, μαζί με τον ανένδοτο αγώνα στον οποίο θα επιδοθούμε από κάθε αγωνιστικό μετερίζι, να φέρει κοσμογονικές αλλαγές στην ζωή των πολιτών τους οποίους θέλουμε αρωγούς , ενεργούς και συνεργάτες σε αυτόν τον αγώνα.

Ε.Δ.: Ποια είναι κατά την γνώμη σας τα κυρία προβλήματα του κεντρικού τομέα;

Α.Μ.: Τα προβλήματα του κεντρικού τομέα είναι πάμπολλα για να τα αναφέρουμε σε λίγες γραμμές. Ενδεικτικά όμως θα αναφέρω κάποια. Η έλλειψη πράσινου και πάρκων για να μπορούν με ηρεμία και ασφάλεια να πηγαίνουν σε αυτά οι έλληνες με τις οικογένειες τους  και ταυτόχρονα θα αποτελούν τους πνεύμονες πράσινου για την πρωτεύουσα που πνίγεται από το νέφος. Τα πεζοδρόμια που αποτελούν παγίδες για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τα μικρά παιδιά καθώς είναι διαλυμένα   και ασυντήρητα επιβεβαιώνοντας την αδιαφορία των προηγούμενων περιφερειαρχών  για τον πολίτη. Η παντελής έλλειψη χώρων στάθμευσης είναι ακόμα ένα σοβαρό θέμα που ταλανίζει τον κεντρικό τομέα . Τα αναρίθμητα οχήματα που υπάρχουν σε αυτόν μην μπορώντας να σταθμεύσουν σε κάποιον προκαθορισμένο , από το κράτος ,  χώρο αφήνονται σε πεζοδρόμια ακόμα και σε ράμπες αναπήρων δημιουργώντας προβλήματα στην κίνηση των πολιτών και πολλές φορές είναι αιτία ατυχημάτων. Όμως το βασικό πρόβλημα είναι η αθρόα εισβολή και διαμονή σε αυτόν δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών , των σύγχρονων εισαγόμενων δούλων, που γκετοποιούν και υποβαθμίζουν τις περιοχές που μένουν. Φέρνοντας  την ανεργία σε αυτές αφού ουσιαστικά ζουν εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων διότι παρέχουν την εργατική τους δύναμη χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα και οδηγούν την κοινωνία σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα.

Ε.Δ.: Με ποιους τρόπους θα πείσετε την νεολαία του τομέα σας να επιστρέψει στον αθλητισμό;

Α.Μ.: Είναι αλήθεια ότι το καθεστώς κάνει αγώνα για να απομακρύνει την νεολαία από οτιδήποτε μπορεί να την κάνει να ενεργοποιηθεί. Την προτίμα «νεκρή» και άβουλη για να την ελέγχει. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου να μετατρέψω κάθε δημοτικό γήπεδο και γυμναστήριο σε ένα εκκολαπτήριο υγιών νέων που μέσα από εκεί θα ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες τους και θα καλλιεργούν το κορμί τους , μέσα από την εκγύμναση και την ενασχόληση τους με τις πολεμικές τέχνες, τους ώστε να είναι εύρωστοι και δυνατοί να αντιμετωπίσουν την ζωή. 

Ε.Δ.: Ποια είναι η θέση της ελληνικής αυγής για την αξιοποίηση των εγκαταλειμμένων κτιρίων;

Α.Μ.: Η Ελληνική Αυγή  έχει σαφές σχέδιο για την αξιοποίηση των εγκαταλειμμένων κτιρίων και στην δημιουργία σε αυτά  χώρων στέγασης , σίτισης και περίθαλψης όλων των απόρων ΕΛΛΗΝΩΝ  συμπολιτών μας ώστε να μπορούν να διαβιούν αξιοπρεπώς Τα κτίρια αυτά θα γίνουν ουσιαστικά ή αγκαλιά που θα ταΐσει και θα σκεπάσει του χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ συμπολίτες μας που η κατοχική αυτή κυβέρνηση έχει αναγκάσει να ζουν εξαθλιωμένοι στους δρομους.

Ε.Δ.: Πείτε μας την άποψη σας για τις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή;

Α.Μ.: Μην τρέφουμε αυταπάτες το κατοχικό καθεστώς διώκει κάθε ελεύθερη και  πατριωτική φωνή που αντιστέκεται στον ολετήρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ξεκίνησε με τα γκάλοπ και τα δακρυγόνα των ΜΑΤ στον Άγιο Παντελεήμονα. Συνεχίστηκε με τους κατοίκους της Κερατέας , που δεν ήθελαν να μετατραπεί η περιοχής τους σε σκουπιδότοπο όλης της Αττικής και αντιστάθηκαν με λυσσά. Πέρασε από την βίαιη καταστολή των μεγάλων διαδηλώσεων στο Σύνταγμα και την τραγωδία την MARFIN ,  που οι υπεύθυνοι παραμένουν ακόμα ατιμώρητοι, στην αδικαιολόγητη χρήση βίας από την κρατική μηχανή στην συγκέντρωση μας  εναντία στο μνημόνιο και το ΔΝΤ. Μην ξεχνάμε βεβαία το ποσό βίαια ο μηχανισμός καταστολής χτύπησε τους συναγωνιστές μας ,με εντολή Καμινη , στην διανομή τροφίμων του Συντάγματος και ξεκίνησε λίγο καιρό μετά όλη αυτή την σκευωρία πολιτικών διώξεων με πλήρη αποτυχία όπως φάνηκε. Όλο αυτό το πανηγυράκι με τις κάμερες , τα ΕΚΑΜ, τα αυτόματα και τους πηχυαίους τίτλους στα δελτία των οκτώ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος  και φανερώνεται πλέον όλη η πολιτική και δικαστική πλεκτάνη και ήδη ο κρύος ιδρώτας λούζει του υπαίτιους. 

Ε.Δ.: Ποιο μήνυμα θα δίνατε στον Ελληνικό λαό εν όψει εκλογών;

Α.Μ.: Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη πλέον από παχιά λόγια και πολιτικάντικες υποσχέσεις. Το μόνο λοιπόν που έχω να πω είναι ότι θα προσπαθήσω με όλες που  τις δυνάμεις να σταθώ αντάξια στο καθημερινό πρόβλημα των πολιτών του τομέα μου . Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται για να κάνει πρόσκαιρη ταραχή . Έρχεται  για να είναι το κίνημα εκείνο που θα κάνει τον κάθε Έλληνα να νιώσει ξανά περήφανος  και θα ανεβάσει το επίπεδο ζωής τους ψηλά ώστε να ζει με αξιοπρέπεια. Κάνεις συμπολίτης μας άστεγος και νηστικός όλοι μαζί για μια Ελλάδα νέα και μεγάλη.

Ζήτω η νίκη 
Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.