Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξένησε στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της « Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα » τους...


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξένησε στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ιωάννου Άγγελο (Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου) και Κοσμά Θωμά (Εκδότης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής)




Δικηγόρος, Στέλεχος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Κύπρου
Κατάγεται από το κατεχόμενο χωριό Άγιος Βασίλειος της Κύπρου. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά Κύπρου για 25 μήνες. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Δίκαιο. Συμμετείχε στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ως υποψήφιος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων. Δραστηριοποιείται στην Χρυσή Αυγή από τα φοιτητικά του χρόνια και συμμετέχει ενεργά στο Νομικό Τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Ως φοιτητής είχε έντονη δράση στο Ενωτικό Κίνημα και τις κυπριακές φοιτητικές ενώσεις. Ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου μας.


Εκδότης, μέλος Κεντρικής Επιτροπής Χρυσής Αυγής
Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα με καταγωγή από την Ήπειρο (Νομός Άρτης). Εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Την περίοδο ’96-’97 υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (575 Τάγμα Πεζοναυτών) . Από το 2001 είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου. Ασχολείται επαγγελματικά με Εκδόσεις Ιστορικού και Πολιτικού περιεχομένου. Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.