Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Βανδαλισμούς σε μνημεία και σε καταστήματα πολιτών πρ...


ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

Βανδαλισμούς σε μνημεία και σε καταστήματα πολιτών πραγματοποίησε την Κυριακή ομάδα παρακρατικών αναρχικών στην πόλη της Νικήτης στη Χαλκιδική. Πρόκειται για τα ίδια μεταφερόμενα από τη Θεσσαλονίκη άτομα, που αργότερα την ίδια ημέρα μετέβησαν στο χωριό της Ιερισσού, όπου και με φασιστικές – σταλινικές πρακτικές, εμπόδισαν την προγραμματισμένη νόμιμη εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία.   

Οι γνωστοί – άγνωστοι προστατευόμενοι του Δένδια, κατέστρεψαν ολοσχερώς δύο μαρμάρινα μνημεία, και έκαναν γυαλιά – καρφιά ένα καφενείο, οι θαμώνες του οποίου προσπάθησαν να προστατεύσουν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους. Και αφού έκαναν όλα αυτά, σαν κύριοι επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και συνέχισαν το “αντιστασιακό” τους έργο. 


Φυσικά καθ' όλη τη διάρκεια των βανδαλισμών, αλλά και αργότερα της κατάληψης ενός δημοσίου κτηρίου, η αστυνομία ήταν παρούσα, σα φυσική παρουσία, αλλά παντελώς απούσα ως προς τη δράση της.      

Για τα γεγονότα αυτά, η αστυνομία του ανύπαρκτου Δένδια, δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη, ούτε καν σε προσαγωγές, επιβεβαιώνονταν την αγαστή συνεργασία της μνημονιακής Χούντας του Σαμαρά με τις παρακρατικές ομάδες των αναρχικών. Η συμπόρευση τους είναι το κύκνειο άσμα της βρώμικης μεταπολίτευσής τους, που αυτοσκοπό έχει να σωπάσει την ύστατη κραυγή των Ελλήνων και το Θριάμβο της Χρυσής Αυγής!   

Όμως ας θυμούνται πως είναι πολύ μικροί για να μας αγγίξουν. 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ  
xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.