Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΑΒΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΜΕ EΝΤΟΛΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΗ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ...!!!

“Ένας μεγάλος αριθμός των τρομοκρατών μαχητών takfiri στη Συρία, οι οποίοι φέρουν και τη Σαουδική τσετσενική εθνικότητα και λαμβάνουν ο...


“Ένας μεγάλος αριθμός των τρομοκρατών μαχητών takfiri στη Συρία, οι οποίοι φέρουν και τη Σαουδική τσετσενική εθνικότητα και λαμβάνουν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια από την Σαουδική Αραβία(υπηρεσία πληροφοριών), έχουν μεταφερθεί στην ουκρανική πρωτεύουσα, Κίεβο, σε διάφορα επίπεδα για να βοηθήσουν τον ουκρανικό στρατό στον αγώνα του ενάντια στον φιλορωσικό πληθυσμό”είπε ένας Άραβας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας FNA.

“Οι δυνάμεις έχουν αποσταλεί στην πόλη Κράματορσκ στην ανατολική Ουκρανία, και τώρα αγωνίζονται δίπλα στις ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον των ρωσόφιλων πίσω από το όνομα των πολιτοφυλακών που στηρίζουν την κυβέρνηση», πρόσθεσε η πηγή.

Η Σαουδική Αραβία επιδιώκει να πάρει εκδίκηση από τη Ρωσία και τον φιλορωσικό λαό στην Ουκρανία, λόγω της υποστήριξης της Μόσχας στον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ-Άσαντ στον πόλεμο κατά των ανταρτικών ομάδων.

Το περασμένο καλοκαίρι ο πρώην επικεφαλής της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Bandar ,σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι αν η Ρωσία εγκαταλείψει τη Συρία, η Σαουδική Αραβία θα προστατεύσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι από ισλαμιστές τρομοκράτες. Ο Πούτιν απέρριψε οργισμένα την “πρόταση”. Τον περασμένο Ιανουάριο, δύο τρομοκρατικές επιθέσεις για τις οποίες οι Σαουδάραβες είχαν κατηγορηθεί, έλαβαν χώρα μόλις 400 μίλια μακριά από την περιοχή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι της Ρωσίας.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο πρίγκιπας Bandar ζήτησε τη συνεργασία της Ρωσίας για αρκετά “μέτωπα” της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, και φέρεται να είπε στον Πούτιν, “μπορώ να σας δώσω μια εγγύηση για την προστασία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη του Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα το επόμενο έτος . Οι ομάδες της Τσετσενίας που απειλούν την ασφάλεια των αγώνων ελέγχονται από εμάς. ”

Ο Πούτιν φέρεται να απάντησε: “Γνωρίζουμε ότι έχετε υποστηρίξει τις τρομοκρατικές ομάδες της Τσετσενίας για μια δεκαετία. Και ότι αυτή η υποστήριξη είναι εντελώς ασυμβίβαστη με τους κοινούς στόχους για την καταπολέμηση της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων, σύμφωνα με σαφείς και αυστηρές αρχές.” makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.