Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

" ΠΑΡΤΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ" Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΡΑΠΕΡ JAY-Z, ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ NBA, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΕΥΚΩΝ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ... ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ ΝΒΑ!

Στον απόηχο της προτεινόμενης από το ΝΒΑ απαγόρευσης εφ’ όρου ζωής και του πρόστιμου ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εβραϊκής κατ...

Στον απόηχο της προτεινόμενης από το ΝΒΑ απαγόρευσης εφ’ όρου ζωής και του πρόστιμου ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εβραϊκής καταγωγής Donald Sterling, κανείς δεν δείχνει να θυμάται έναν άλλον ιδιοκτήτη του NBA, έναν μαύρο και διάσημο, ο οποίος διοργάνωσε ένα πάρτυ στο οποίο απαγόρευσε την είσοδο στους λευκούς και όσοι έφταναν εκεί, οι φουσκωτοί πορτιέρηδες τους γύριζαν πίσω. Και, όμως, εκεί το ΝΒΑ δεν έκανε τίποτα.


Ο ‘Jay-Z’ (κανονικό όνομα: Shawn Carter) ήταν ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, (Brooklyn Nets) μιας ομάδας του ΝΒΑ, από το 2003 έως τα μέσα του Απριλίου του 2013. Τον Φεβρουάριο του 2010, ο ‘τύπος αυτός διοργάνωσε ένα χλιδάτο πάρτυ στο club Merah στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά απαγόρευσε στους λευκούς να παραβρεθούν. Το πάρτυ, για τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, δημοσιογράφους και άλλους κολλητούς τους Jay-Z ήταν «μόνο για μαύρους». Οι πορτιέρηδες είχαν εντολή να αρνηθούν την είσοδο σε οποιονδήποτε λευκό.


Για την ξεκάθαρα ρατσιστική αυτή κίνηση δεν κουνήθηκε φύλλο! Το NBA και τα media σιώπησαν.




Για όσους δεν γνωρίζουν αυτός ο ‘Jay–Z’, είναι διάσημος ράπερ και σύζυγος της πάμπλουτης τραγουδίστριας Μπιγιονσέ. Ο ‘Jay–Z’ υπήρξε παλιότερα έμπορος ναρκωτικών (πουλούσε κρακ) και έχει γενικά, ένα αρκετά βίαιο παρελθόν. Πυροβόλησε τον 16χρονο αδελφό του όταν ήταν 12 χρονών και μαχαίρωσε έναν παραγωγό δίσκων το 1999. Είναι βέβαια φανατικός οπαδός του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ το πλέον ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικό «κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού».






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.