Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ... ΤΡΙΑ ΤΡΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Ο λόγος για την 22χρονη Mary Downey από το Μπρονξ, που το πρωί τ...


Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές.

Ο λόγος για την 22χρονη Mary Downey από το Μπρονξ, που το πρωί της Κυριακής, μην έχοντας συναίσθηση του τι κάνει, καθώς ήταν μεθυσμένη, έπεσε στις ράγες του μετρό του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, και ως εκ θαύματος επέζησε παρά το γεγονός ότι πέρασαν... από πάνω της τρία τρένα!

Η 22χρονη κοπέλα έχει σίγουρα τον φύλακα - άγγελό της αφού ενώ έπεσε στις ράγες κατάφερε και κρύφτηκε στο κενό, τη στιγμή που ένας συρμός περνούσε από πάνω της.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό... καθώς έπειτα από λίγα μόνο δευτερόλεπτα ένα δεύτερο τρένο πέρασε από δίπλα της, με τις ρόδες του να είναι σχεδόν από πάνω της, σύμφωνα με την αστυνομία.



Μην μπορώντας να ζητήσει βοήθεια, ένα τρίτο τρένο πέρασε πάνω από την 22χρονη, μέχρι που ο χειριστής του είδε «ένα χέρι να κουνιέται», όπως ο ίδιος είπε.

Ο εφιάλτης της κοπέλας τελείωσε εκεί και ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα γλιτώνοντας με έναν ελαφρύ τραυματισμό στον ώμο.

Η 22χρονη αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι της.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.