Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ... ΤΟΥΡΚΙΑ; ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ...!!!

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 19χρονη βρετανίδα που έκανε τουρισμό στην Τουρκία, όταν ζητώντας από κάποιο κατάστημα να της αλλάξουν...

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 19χρονη βρετανίδα που έκανε τουρισμό στην Τουρκία, όταν ζητώντας από κάποιο κατάστημα να της αλλάξουν μια ελαττωματική τσάντα που μόλις είχε αγοράσει, βρέθηκε με ένα μαχαίρι καρφωμενος στα σωθικά της.
Η Callum Copson είχε μπει μαζί με τον φίλο της σε κατάστημα δερμάτινων ειδών, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη να τους αλλάξει μια δερμάτινη τσάντα που είχαν αγοράσει προ ολίγης ώρας, και εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι ήταν προβληματική.
PAY-Callum-Copson
Τότε ο Τούρκος μαγαζάτορας άρχισε να φωνάζει και να πετάει πάνω στην βρετανίδα τσάντες και ζώνες που έβρισκε μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση ένα 14χρονο αγόρι και κάρφωσε στην κοιλιά της άτυχης κοπέλας ένα μεγάλο μαχαίρι που κρατούσε στα χέρια του.
Η κοπέλα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ενώ λίγο αργότερα προέκυψε ότι ο έφηβος δράστης ήταν γιός του ιδιοκτήτη και άτομο με ψυχικές διαταραχές. www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.