Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ!!! ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: «ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»!..

Ο "κακός χαμός" έγινε μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη (αδελφού του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ...


Ο "κακός χαμός" έγινε μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη (αδελφού του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη) και των δημοσιογράφων βουλευτίνας και ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου και Τάκη Χατζηγεωργίου.

Ο "καυγάς" έγινε με αναρτήσεις τους στο Facebook.

Αφορμή η τεραστίων διαστάσεων ελληνική σημαία με την οποία έντυσε το κλαμπ SABAI στο κέντρο της Λευκωσίας, του οποίου είναι ιδιοκτήτης ο κ. Τορναρίτης.

Οι δύο πολιτικοί του ΑΚΕΛ χαρακτήρισαν υπερβολή την κίνηση του κ. Τορναρίτη με τον κ. Χατζηγεωργίου να δημοσιοποιεί και μια συζήτηση που είχαν στο αεροπλάνο σε πτήση από την Αθήνα στη Λάρνακα.

H κυρία Χαραλαμπίδου υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ανάγκη σε κανέναν να δείξει πόσο Έλληνας είναι όταν το αισθάνεται, χαρακτηρίζοντας ως υπερβολή τηντεραστίων διαστάσεων σημαία.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης αντέδρασε λέγοντας: "Σας έφταιξε η σημαία αρρωστημένα κουμμούνια που καταστρέψατε τον τόπο τα τελευταία 5 χρόνια...».

Η συνέχεια επί των "τοίχων" του Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.