Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΝΕΑ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ 10,6% ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ...!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ EN...


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR:

Ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που καταγράφονται στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB και στην έρευνα που έγινε από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Στην πρόθεση ψήφου και στα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 21,5%, ενώ η Ν.Δ. 19,8%, δηλαδή η διαφορά των δύο κομμάτων είναι 1,7%. Ακολουθούν, Χρυσή Αυγή με 8,5% , «Το Ποτάμι» με 6,7% , Ελιά με 6,3%, ΚΚΕ με 5,1% , Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8% και ΔΗΜΑΡ με 1,3%. «Αλλο Κόμμα» επέλεξε το 7,1% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αγγίζει το 19,9%.
Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Μαύρου, Διευθύνοντος συμβούλου της MRB στον Real Fm 97,8:




Στην εκτίμηση ψήφου εκλογών τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής: ΣΥΡΙΖΑ 26,8%, Ν.Δ. 24,7%, Χρυσή Αυγή 10,6%, «Το Ποτάμι» 8,4%, Ελιά 7,9%, ΚΚΕ 6,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,7%, Δημοκρατική Αριστερά 1,6% και “Άλλο Κόμμα” 8,9%.



Στην παράσταση νίκης προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με 44%, έναντι 32,5% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθεί το “Κανένα Κόμμα” με 17,5%, “Άλλο Κόμμα” με 4,5% και “Δεν Ξέρω – Δεν απαντώ” με ποσοστό 1,4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.