Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΡΕ... ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ... ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΜΕ "ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ"...

Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ή ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ; Ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥ...


Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ; ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ή ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ; Ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ...;;;

Στο θέμα που έχει προκύψει με το δημοψήφισμα και την στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρθηκε με δήλωσή της η Σοφία Βούλτεψη η οποία ήταν κάθετη:

"Αυτές οι απόψεις περί δημοψηφίσματος που έχουν διατυπωθεί, είναι βέβαιο ότι δεν αθροίζονται μεταξύ τους. Οπότε κάθε περαιτέρω συζήτηση δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα"

Δείτε τι είχε προηγηθεί...

Επιμένει ο Μεϊμαράκης να ανοίξει η Βουλή! "Δεν παίρνω τίποτα πίσω απ’ όσα είπα και χθες"

Νέα συνομιλία με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στην οποία και πάλι επέμεινε στις χθεσινές δηλώσεις του για άμεσο άνοιγμα της Ολομελείας σε περίπτωση που συγκεντρωθούν τελικά οι 120 υπογραφές για το δημοψήφισμα τηρώντας έτσι για μια ακόμη φορά αποστάσεις από την διαφαινόμενη κυβερνητική άποψη που θέλει τη συζήτηση τον Οκτώβριο. "Έχω την άποψη μου ,τη λέω την ξαναλέω και με την διαδρομή που έχω και δεν παίρνω πίσω τίποτα απ´ όσα είπα χθες. Δεν θεωρώ ότι με άδειασε κανείς ούτε ότι πρέπει να ανασκευάσω κάτι. Άλλωστε εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι αν δεν αλλάξει ένα άρθρο δεν ψηφίζω ένα νομοσχέδιο" είπε με νόημα ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε. "Εγώ πιστεύω ότι αν συγκεντρωθούν οι 120 βουλευτές η Βουλή πρέπει να ανοίξει τώρα για να γίνει η συζήτηση και όχι να σερνόμαστε μέχρι τον Οκτώβριο. Σαν Βαγγέλης σας λέω ότι δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες γύρω από τη ΔΕΗ . Πρέπει να κλείσουν όλα τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.