Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ “ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. Οι πιο παλιοί θα θυμούνται μια πολεμική κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο «Βυθίσατε το Βίσμαρκ». Κάτι ...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Οι πιο παλιοί θα θυμούνται μια πολεμική κινηματογραφική ταινία με τον τίτλο «Βυθίσατε το Βίσμαρκ».

Κάτι τέτοιο μας θυμίζει και η πρωτοβουλία των δικηγόρων «φυλακίστε την Χρυσή Αυγή»

Κατ αρχάς, όλη η κίνηση είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από πρωτοβουλία.

Γιατί είναι αφελές, ακόμη και για τα άτομα με πνευματική αναπηρία να πιστεύουν και να δέχονται, ότι πρωία τινά κάποιοι δικηγόροι που «διέπονται» από τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της πολυφωνίας, εντελώς αυτόνομα, αυτοβούλως και βάσει συνειδησιακών στοιχείων, σε μια πυορροούσα κοινωνία που ταλανίζεται από κραυγαλέα οικονομικά σκάνδαλα και εκτεταμένη διαπλοκή της εκάστοτε εξουσίας με την οικονομική ολιγαρχία, σε μια κοινωνία που ο πολίτης συνθλίβεται από ένα κράτος δυνάστη, είχαν την φαεινή ιδέα να δημιουργήσουν την λεγόμενη «πρωτοβουλία» εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος.

Εκτός φυσικά αν συνέβη μια νέα επιφοίτηση εκ μέρους του «Αγίου Πνεύματος» και τους αποκαλύφθηκε το φώς το αληθινό. Και μάλλον εκεί καταλήγουμε, μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση το Άγιο Πνεύμα δεν ήλθε εξ ουρανού, αλλά επίγεια αποτελώντας τον εμπνευστή και υποστηρικτή (υλικό και πνευματικό !!!!!) αυτού του εγχειρήματος.

Το ότι οι συγκεκριμένοι είναι εγκάθετοι και υποκινούμενοι αυτό αποδεικνύεται με απλή λογική.

Διότι πως είναι δυνατόν νομομαθείς που εμφανίζονται και καλά με ιδιαίτερα ευαίσθητα αισθητήρια, όσον αφορά την δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, να παραβλέπουν όλα τα προαναφερόμενα οικονομικά εγκλήματα, την διαπλοκή και την διαφθορά των κυβερνώντων και ανώτατων κρατικών λειτουργών, την ακροαριστερή τρομοκρατική δράση εναντίον ζωών και περιουσιών και πάνω απ όλα την εξαθλίωση στην οποία έχει καταδικαστεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας και να αναλώνουν όλη την «ενεργητικότητα» και την «μαχητικότητά» τους προβάλλοντας ως σημαία της δράσης τους τον ιδεολογικό πόλεμο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γιατί για ιδεολογικό πόλεμο πρόκειται.

Εδώ λοιπόν ομιλούμε για μια εγκάθετη και κατευθυνόμενη κλίκα που το μόνο που εξυπηρετεί με τις αναφορές και τις κινήσεις της είναι μια «ιδιωτική» νομική καταξίωση και δικαίωση της κυβερνητικής σκευωρίας και των ενεργειών εκ μέρους της ελεγχόμενης από αυτή δικαιοσύνης, όσον αφορά τις διώξεις και την συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Παρόλο που στις αναφορές που καταθέτουν στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καταφέρονται κατά των εγκλημάτων ρατσιστικής βίας ο πραγματικός σκοπός τους είναι ο ιδεολογικός πόλεμος. Άλλωστε είναι πλέον πασιφανής και αρκετά ξεπερασμένη η προσπάθεια που καταβλήθηκε εδώ και μήνες από το αστικό καθεστώς και τα έμμισθα ΜΜΕ να ταυτίσουν τις δήθεν εγκληματικές ενέργειες μελών του Κινήματος εναντίον αλλοδαπών (που σχεδόν πάντα αποδεικνύεται ότι όπου συνέβησαν τέτοιες ήταν ανάμεσα σε λαθρομετανάστες για λόγους διακίνησης ναρκωτικών και εκμετάλλευσης εκδιδομένων γυναικών), με τις Ιδέες, τις Θέσεις και τις πρακτικές του Εθνικισμού γενικότερα.

Ένα μέλος της «πρωτοβουλίας» ο κύριος Θανάσης Καμπαγιάννης σε συνέντευξή του ανέφερε, ότι η ποινική δίωξη αφορά εγκληματικές πράξεις και όχι ιδέες. Παρόλα αυτά η ανάδειξη της ναζιστικής ιδεολογίας παίζει σημαντικό ρόλο στην ποινική δίωξη, διότι γιατί να χτυπήσεις λαθρομετανάστες και ιδεολογικούς αντίπαλους αν δεν στο υπαγορεύει η ιδεολογία σου;

Απόλυτα σαφές το σχόλιο. Πρέπει λοιπόν να αποδειχτεί ότι η Χρυσή Αυγή διέπεται από τις αρχές του Ναζισμού, επομένως αυτό από μόνο του θα αποτελέσει το κύριο αποδεικτικό στοιχείο, χωρίς γεγονότα, καταγγελίες και μάρτυρες, για την τέλεση των κακουργημάτων που προσάπτονται.

Με μια λέξη…., νομική διαστροφή. Σαν να λέμε με άλλα λόγια. Είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ, είσαι Κομμουνιστής, τότε βάσει της Μαρξιστικής Λενινιστικής τακτικής για την ένοπλη πάλη, είσαι και ένοχος για τις τρομοκρατικές πράξεις. Αν και πάλι υπάρχει διαφορά λόγω του ότι εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και όχι Ναζιστές.

Ο πόλεμος που μας έχει εξαπολύσει το αστικό καθεστώς και όλα τα ιδιωτικά παρακλάδια του, τύπου «πρωτοβουλία» είναι καθαρά ιδεολογικός και έχει ως σκοπό το να μας απαξιώσει στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού ταυτίζοντάς μας με εγκληματίες και να φιμώσει τον Λόγο μας.

Ο μόνος ρόλος λοιπόν της «πρωτοβουλίας», ο μόνος λόγος που συστάθηκε, είναι η δημιουργία και η προβολή κατηγορητηρίου καθώς και η εύρεση ψευδομαρτύρων.

Απόδειξη τούτου η καταγγελία εκ μέρους του δικηγόρου κυρίου Τάκη Ζώτου άλλου μέλους της «πρωτοβουλίας» στον δημοσιογράφο του STAR Παναγιώτη Στάθη, όσον αφορά κάποιες δήθεν άγριες επιθέσεις των «ταγμάτων εφόδου» κατά μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα επισημαίνει ότι σε μια ημέρα έγιναν δυο επιθέσεις, αλλά………. τα θύματα φοβούνται να καταγγείλουν τους δράστες. Όπως λέει και η Λαϊκή ρήση «ρώτα και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη».

Με αυτή την λογική αγαπητέ κύριε δικηγόρε, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες νομικές γνώσεις υποθέτουμε ότι μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να σας κατηγορήσουμε ότι σταυρώσατε τον Χριστό, αλλά δεν έχουμε μάρτυρες.

Λόγω λοιπόν του ότι το αστικό καθεστώς, συνειδητοποιώντας ότι η σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής ειδικά κατόπιν των αποκαλύψεων Μπαλτάκου, όχι μόνο δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά λειτουργεί ως μπούμερανγκ εις βάρος του, συνειδητοποιώντας επίσης ότι η εκδίκαση της θα καταλήξει στον απόλυτο αυτοεξευτελισμό του, γιατί εδώ πλέον το θέμα θα πάρει διεθνείς πολιτικές διαστάσεις, κινείται διακριτικά στο βάθος της σκηνής παραδίδοντας την σκυτάλη της συνέχισης της προβολής της κατηγορίας της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης, σε «ιδιωτικές πρωτοβουλίες».

Διότι άλλο είναι να κατευθύνει τις διώξεις η κυβέρνηση Σαμαρά και να εκτίθεται και να διαπομπεύεται συνεχώς και άλλο είναι να διατηρεί μια δήθεν ουδετερότητα και να διώκει την Χρυσή Αυγή κατόπιν των καταγγελιών των διαφόρων παρασκηνιακά ελεγχόμενων από αυτή «πρωτοβουλιών».

Όπως και να έχει όμως και στην μία και στην άλλη περίπτωση, το μπαλόνι έχει πλέον ξεφουσκώσει και θλιβερά σύρεται από εδώ και εκεί στο δάπεδο.

Λίαν συντόμως η αλήθεια θα αποκατασταθεί και τυπικά, διότι ουσιαστικά έχει ήδη αποκατασταθεί και το Εθνικιστικό Κίνημα θα εξέλθει από αυτή την σκληρή δοκιμασία πλέον ισχυρό και πλέον λαοφιλές, συνεχίζοντας απτόητο τον Ιερό Αγώνα για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.