Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο… ΣΚΟΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ… ΚΑΛΤΣΟΝ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ!

Ο  mister Tsipras , είχε πει σε μια παλαιότερη ομιλία του, ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Προφανώς απ’ αυτόν εμπνεόμενος, ο παλαιοπασόκ ε...


Ο misterTsipras, είχε πει σε μια παλαιότερη ομιλία του, ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Προφανώς απ’ αυτόν εμπνεόμενος, ο παλαιοπασόκ εργατοπατέρας της ΔΕΗ (και κατηγορούμενος για οικονομικές ατασθαλίες – τι άλλο;) Φωτόπουλος (Σκοτεινόπουλος…), δήλωσε πως έσκισε «το φύλλο ατομικής επίταξης που του απέστειλε η δικτατορική κυβέρνηση μειοψηφίας» και προκάλεσε τον φον Αντωνάκη να τον απολύσει, γιατί «δεν πρόκειται να γονατίσει ποτέ» και άλλα τέτοια… ηρωικά. Ιδού που δήλωσε ότι έσκισε το χαρτί της επίταξης ο «τροτσκιστής» (όπως δηλώνει…) πασοκοπατέρας:

«Το σκισμένο χαρτί της επιστράτευσής μου, ως μια μικρή κίνηση τιμής σε αυτούς που αντιστάθηκαν για να είναι η χώρα μας ελεύθερη από τους Γερμανούς κατακτητές, το έχω καταθέσει αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι…».

Μα τόσος… ηρωισμός; Ναι, τόσος κι άλλο τόσος! Αλλά στο… μιλητό και εκ του ασφαλούς. Στα οποία είναι άσσοι τα κομμούνια!

Διότι, ούτε φύλλο επιστράτευσης πήρε, ούτε και μπορεί να τον απολύσει κανείς. Διότι ο κομμουνιστής πασοκοπατέρας δεν είναι εργαζόμενος στη ΔΕΗ αλλά μέλος του διοικητικού της συμβουλίου. Μιας και από τον Απρίλιο του 2012 έχει πάρει μόνιμη άδεια από την υπηρεσία γιατί εξελέγη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ!

Τι… έσκισε, λοιπόν, και κατέθεσε στο μνημείο των εκδοροσφαγέων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ; Προφανώς κάποιο… καλτσόν! ethnikismos.net

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.