Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ... Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΟΜΑΡΧΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ...!

Θυμηθείτε το: Η κόρη του χωροφύλακα από το Αιγάλεω, η Συριζαία Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θα είναι η χειρότερη Νομαρχέσσα από κατ...

Θυμηθείτε το: Η κόρη του χωροφύλακα από το Αιγάλεω, η Συριζαία Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θα είναι η χειρότερη Νομαρχέσσα από καταβολής Ελληνικού Κράτους. Ήδη το Ρενάκι τα πρώτα δείγματα τα έδωσε και ο «Στόχος» σπεύδει να τα καταγράψει: 

1) Είναι το μόνο επώνυμο στέλεχος του Σύριζα που στέκεται δημοσίως στο πλευρό του «καρωτάκια» Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν εγκαταλείψει τον Γαβριήλ, διότι το βίντεο με τα καρώτα ξεπερνά και την πιο διεστραμμένη φαντασία. 

2)  Ήταν η μόνη πολιτικός που πήγε εφέτος (Σάββατο 14 Ιουνίου) στο AthensGay Pride 2014 και φωτογραφήθηκε πανευτυχής με την διαβόητη συνταξιούχα τρανσέξουαλ Πάολα Ρεβενιώτη. Με εντολή της Κουμουνδούρου προς τα τσιράκια της τους μπολσεβίκους δημοσιογράφους, η φωτογραφία Ρένας Δούρου – Παύλου Ρεβενιώτη εξαφανίστηκε από τα ΜΜΕ, πλήν του «Πρώτου Θέματος» της περασμένης Κυριακής από όπου την πήρε ο «Στόχος» και την δημοσιεύει.. 

3) Ποια ήταν η πρώτη «παρέμβαση» της Ρένας Δούρου, πρίν ακόμα ορκιστεί Περιφερειάρχης; Έδωσε εντολή στον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργο Καραμέρο (πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο του «Αντέννα» που κατέβαινε επί χρόνια βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους!) να ζητήσει την ακύρωση της μετεγκαταστάσεως των 74 οικογενειών Ρομά του Χαλανδρίου στο όρος Πατέρα των Μεγάρων, όπως είχε αποφασίσει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός!.. 

Η Ελλάδα χάνεται κι η κόρη του χωροφύλακα από το Αιγάλεω ενδιαφέρεται να περνάνε καλά οι καταπατητές Ρομά του Χαλανδρίου!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

2 σχόλια

  1. Είστε για τον π@@@@ εκεί στο Στόχο ρε παιδιά. Σοβαρή κριτική για φλέγοντα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι θελει κανει ο καθενας στο κρεβατι του,δεν εχετε προβλημα τι κανει στο σπιτη του ετσι δεν λετε.αφηστε τον ανθρωπο να κανει οτι γουσταρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.