Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ...

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε έξω από το Εφετείο για την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Κασιδι...


Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε έξω από το Εφετείο για την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη:

"Σε μία χώρα όπου για δεκαετίες τώρα οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, επίορκοι δικαστικοί, μεγαλοεργολάβοι - καναλάρχες έχουν κατακτήσει παρανόμως τα πάντα, την σκυλεύουν αυτήν την χώρα, την διαλύουν, την ξεπουλούν, βρέθηκε ένα πολιτικό Κίνημα, νόμιμο, το οποίο αυτήν την στιγμή είναι το τρίτο στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή βρέθηκε ένα ηγέτης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος που είπε αλήθειες και μαζί με αυτόν, απλοί Έλληνες πολίτες όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Επειδή αυτό το σάπιο σύστημα δεν μπόρεσε να μας γκρεμίσει, όπως παραδέχτηκε και ο Τάκης Μπαλτάκος, και δεν το αμφισβήτησε ποτέ κανένας, επειδή δεν μπόρεσαν να μας διαλύσουν πολιτικά προχωρούν σε αυτές τις αμιγώς πολιτικές διώξεις. Δεν υπάρχουν στοιχεία για κανέναν από τους κατηγορούμενους.

Ό, τι και να γίνει η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!"

xryshaygh.com

1 σχόλιο

  1. η αληθεια ειναι οτι για μας η καθε πρωφυλακιση συναγωνιστου ειναι σαν μια κλωτσια στα ρχδ , ετσι πως ηρθαν τα πραμματα αν περιμενουμε να σωθουμε με τις στημενες νωθοεκλογες του """δημοκρατικου""" συστηματος τους χαιρετα μας τον πλατανο! κοιτα τωρα Ηλια εσυ να μην μπης μεσα! αν χρειαστη ζητα ασυλο στη ρωσσικη πρεσβεια! καιρος ειναι να βαλουμε τον ρωσσικο παραγοντα στο παιχνιδι! τωρα με τα γεγονοτα στην Ουκρανια ιδου ευκαιρια για αντισταθμηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.