Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ MISTERTSIPRA, Ή ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ

Γράφει ο Αντίοχος. Στην αρχή, ο misterTsipras –ευρισκόμενος στο τσακίρ-κέφι…- είπε ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Στη συνέχεια, το δι...


Γράφει ο Αντίοχος.

Στην αρχή, ο misterTsipras –ευρισκόμενος στο τσακίρ-κέφι…- είπε ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Στη συνέχεια, το διόρθωσε και είπε πως θα το… επαναδιαπραγματευθεί. Χθες το βράδυ, ομιλώντας στο συνέδριο του γνωστού περιοδικού – οργάνου των διεθνών ελίτ (τοκογλύφων) “Economist”, που γίνεται στο Καβούρι, χρησιμοποίησε μια καινούργια διατύπωση.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι στόχος μίας «κυβέρνησης σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» θα είναι «να απεντάξουμε την Ελλάδα από τα Μνημόνια και τις ιδεοληπτικές και τιμωρητικές εμμονές των δανειστών και να την επανεντάξουμε, ως πολιτικά ισότιμο μέλος, στην Ευρώπη».

Βεβαίως δεν εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η απένταξη – επανένταξη, ούτε δεσμεύτηκε για το χρόνο στον οποίο θα καταστεί δυνατή (αν και όταν κυβερνήσει…), αλλά όπως αφήνει να εννοηθεί αυτό δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά θα πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία που θα τραβήξει εις μάκρος. Δηλαδή, μερικά χρονάκια… Εν τω μεταξύ, όλως τυχαίως, τα ίδια λέει και ο φον Αντωνάκης! Μόνο που αυτός χρησιμοποιεί μια άλλη λέξη, την «απαλλαγή» από τα Μνημόνια (χωρίς φυσικά να δεσμεύεται χρονικά…). Ωστόσο, η ουσία είναι η ίδια. Άρα, μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι τα… μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν! Στην επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού!

(ΥΓ) 1: Και για να μην το κουράζουμε το πράμα, ανεξαρτήτως του τι είπε και τι δεν είπε, μόνο και μόνο που εκλήθη και μίλησε σε συνέδριο του “Economist” ο misterTsipras, δείχνει ολοκάθαρα πόσο βαθιά συστημικός είναι!

(ΥΓ) 2: Γιατί άραγε δεν καλούν στα συνέδριά τους και εκπροσώπους του 3ου κόμματος στην Ελλάδα, τα φερέφωνα του παγκόσμιου αφέντη; Όχι βεβαίως ότι θα πήγαιναν ποτέ σε τέτοιες λυκοσυνάξεις εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, ακόμα κι αν εκαλούντο, αλλά δεν καλούνται διότι τα φερέφωνα γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι πρόθυμοι να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και ποιοι όχι (ούτε με σφαίρες…) και αναλόγως αποστέλλουν τις προσκλήσεις τους! http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.