Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΙΞΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ "ΖΗΣΗ"... ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών νεαρών που αναστάτωσαν το στρατόπεδο «Ζήση» στην Αλεξανδρούπολ...


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των τριών νεαρών που αναστάτωσαν το στρατόπεδο «Ζήση» στην Αλεξανδρούπολη τα ξημερώματα του Σαββάτου, πετώντας βόμβα μολότοφ στην κεντρική πύλη χωρίς να τραυματίσουν το σκοπό.

Φαίνεται, όμως, ότι οι ρίψεις μολότοφ επί δικαίων και αδίκων έχουν αποτελέσει νέο τρόπο… διασκέδασης για τους νεαρούς της άλλοτε φιλήσυχης πόλης, καθώς το περιστατικό στο στρατόπεδο ήταν το δεύτερο μέσα σε μόλις πέντε 24ωρα. Την προηγούμενη Δευτέρα, στόχος είχε γίνει γνωστή ταβέρνα της Αλεξανδρούπολης!

Οι δύο μολότοφ που είχαν πετάξει άγνωστοι νεαροί, είχαν σπάσει ένα τζάμι και είχαν προκαλέσει φθορές μικρής έκτασης στην εξώπορτα και σε ένα παράθυρο. Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν τα δύο περιστατικά, προσπαθούν να εξακριβώσουν αν συνδέονται και αν οι δράστες είναι οι ίδιοι, καθώς και τι κίνητρα είχαν.

1 σχόλιο

  1. Ζω στην Αλεξανδρούπολη και όντως θεωρείται μια φιλήσυχη πόλη. Βέβαια δεν λείπουν και οι εξαιρέσεις όπως αυτό που περιγράφεται στο άρθρο. Μια παρέα "μπούληδων" που (πιθανώς) προέρχονται από φιλοαριστεριστές γονείς, να κρύβονται πίσω από τη ρίψη μολότοφ. Δεν εξηγείται αλλιώς η ενέργεια αυτή, αν αναλογισθεί κανείς το ευαίσθητο της υπόθεσης. Ένας στρατιώτης που υπηρετεί την πατρίδα να δέχεται μολότοφ την ώρα του καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.