Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Μ@Λ@ΚΕΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ... ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚAΣΤΕΛΙ ΜΕ TO F-16 Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...

Εντυπωσιασμένοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στην αεροπορική μονάδα 133 ΣΜ του Καστελίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια επίδειξη από F-1...



Εντυπωσιασμένοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στην αεροπορική μονάδα 133 ΣΜ του Καστελίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια επίδειξη από F-16, τα οποία απογειώθηκαν, έκαναν ελιγμούς, , εικονικά χτυπήματα και άλλες ασκήσεις.

Χειριστής ήταν ένας Κρητικός σμηναγός, ο οποίος φημίζεται για τα εντυπωσιακά του "κόλπα" στον αέρα και ανήκει στην ομάδα "Ζευς".

Σημειώνεται ότι η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, θεωρείται από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Μάλιστα στο περσινό «Radom International Airshow» που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία, ο Κρητικός σμηναγός πραγματοποίησε εντυπωσιακές φιγούρες του σμηναγού, ενώ ο Έλληνας πιλότος, κατάφερε να πιάσει επιτάχυνση 9G, συγκεντρώνοντας τα θετικά σχόλια τόσο των διοργανωτών, όσο και των χιλιάδων θεατών που παρακολούθησαν τις επιδείξεις.

Χαρακτηριστικό είναι, πως υψηλόβαθμα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας της Πολωνίας, που επίσης διαθέτει αεροσκάφη F-16, προσέγγισαν την ελληνική αντιπροσωπεία, προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια για να οργανώσουν αντίστοιχη ομάδα στη χώρα τους.


Πηγή cretalive.gr

3 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.