Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

33ΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΖΕΥΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟΥΣ! ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ...

Γυναίκα από χωριό της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανα...

Γυναίκα από χωριό της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Πρόκειται για 33χρονη, η οποία συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από καταγγελία του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου ότι κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα πλαστή επιστολή στην οποία ο ίδιος φερόταν να έδινε τη συγκατάθεσή του για διενέργεια εράνων σε συγκεκριμένους ναούς υπέρ συγκεκριμένου συνδέσμου προς ενίσχυση παιδιών με ειδικές ανάγκες τα οποία χρήζουν θεραπείες στην Ελλάδα, στην Κύπρο ή και αλλού στο εξωτερικό.

Στην πλαστή ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι επιβάλλεται οι πιστοί να βοηθούν γιατί όπως σημειώνεται «μπορεί να είναι το παιδί ή το εγγόνι σας και είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι παραμένουμε άνθρωποι».

Η Αστυνομία δεν αποκλείει στην υπόθεση να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους εράνους που έχουν ήδη διενεργηθεί σε κάποιους ναούς κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου όταν είχε προσκομιστεί η συγκεκριμένη πλαστή επιστολή.

Newsit.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.