Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΒΙΟ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ...!!!

ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ Π@Π@ΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡ...


ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕ Π@Π@ΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012...

Πληροφορήθηκα ότι ο βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος (πρόταση της Χρυσής Αυγής για το προεδρείο της Βουλής) που συμμετέχει σε αποστολή της Βουλής στην Κύπρο για την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος, αρνήθηκε να παραστεί στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, προφασιζόμενος ασθένεια.

Ενώ λοιπόν, το πρωί, ο λόγω κύριος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα: στην ΕΛΔΥΚ, στις δοξολογίες, στα γεύματα και σε όλα τα συμπαραμαρτούντα, μόλις έφθασε η στιγμή να υποβάλει τα σέβη του στον αριστερό πρόεδρο Χριστόφια, τον έπιασε η κοιλιά του και κρύφθηκε στο κρεβατάκι του.

Στο δικό μας χωριό μας κύριε Πολύβιε Ζησιμόπουλε, οι λεβέντες όταν έχουν κάποιο πρόβλημα το λένε ευθέως και καθαρώς.

Εσείς απ’ ότι φαίνεται κρύβεστε προφασιζόμενος ασθένεια.

Τα παλληκάρια κύριε Ζησιμόπουλε της Χρυσής Αυγής δεν είναι για να χτυπάνε μόνο ανήμπορους μετανάστες, αλλά και να συμμετέχουν στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Καλά λοιπόν κάνουν και σας έχουν απομονώσει οι υπόλοιποι συνάδελφοί σας βουλευτές. Τέτοιοι που είσαστε, τέτοια χρειάζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.