Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΤΑΦΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Μπορεί μετά τις τελευταίες ευρωεκλογές το πτώμα της ΡΗΜΑΔ να είναι σε πλήρη αποσύνθεση, αλλά υπάρχουν βουλευτές της στη βουλή, οι οποί...


Μπορεί μετά τις τελευταίες ευρωεκλογές το πτώμα της ΡΗΜΑΔ να είναι σε πλήρη αποσύνθεση, αλλά υπάρχουν βουλευτές της στη βουλή, οι οποίοι καθορίζουν ως ένα βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε κι εμείς να… πτωματολογούμε.

Έτσι, μετά την ανεξαρτητοποίηση του δοτού βουλευτή (εφόσον ήταν στο Επικρατείας και δεν εξελέγη από τον λαό) Λυκούδη και την αποχώρηση των 25 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του… πτώματος (της λεγόμενης «μεταρρυθμιστικής» πτέρυγας), αφενός μεν η συγκυβέρνηση κερδίζει έναν σίγουρο βουλευτή στην προσπάθειά της να πιάσει τους 180 και να βγάλει πρόεδρο, αφετέρου δε, σπρώχνει το εναπομείναν τμήμα του… πτώματος στις αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που σημαίνει, ότι ο μπάρμπα-Φώτης την πήρε γραμμή τη δουλειά ότι η υποψηφιότητά του για πρόεδρος από τα κόμματα της συγκυβέρνησης κάηκε και κάνει τα γλυκά μάτια στον ΣΥΡΙΖΑ, για να τον προτείνει για πρόεδρο μετά τις πρόωρες εκλογές. Και πως γίνεται ένας πολιτικά ασήμαντος να κάνει τέτοιο μεγάλο παιχνίδι; Άμα είναι όργανο της παγκόσμιας εξουσίας, γίνεται και παραγίνεται!    
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.