Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ... ΡΩΣΟΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!

Περίπου 500 άνθρωποι βρίσκονται στο ύψος του Κολεγίου Αθηνών για να διαδηλώσουν κατά της «φασιστικής», όπως την ονομάζουν κυβέρνησης του ...

Περίπου 500 άνθρωποι βρίσκονται στο ύψος του Κολεγίου Αθηνών για να διαδηλώσουν κατά της «φασιστικής», όπως την ονομάζουν κυβέρνησης του Κιέβου.



Μιλώντας στο protothema.gr αρκετοί Ρωσόφωνοι και ρωσόφιλοι Ουκρανοί επέκριναν τη στάση της ΕΕ και των ΗΠΑ απέναντι στην κρίση της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας ότι οδηγούν στην απόγνωση εκατομμύρια πολίτες της ανατολικής Ουκρανίας. «Η ΕΕ είναι υπόδουλη στις ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλές χώρες της ΕΕ που δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις κυρώσεις που επιβάλλουν η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ» δήλωσε στο protothema.gr η Ελενα Γαλίνικα, κάτοικος της Μαριούπολης.



Σύμφωνα με την ίδια η Ρωσία και ο Πούτιν έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν λόγο για την ανατολική Ουκρανία στην οποία ζουν εκατομμύρια ρωσόφωνων Ουκρανών.



Αρκετοί από τους διαδηλωτές κατηγόρησαν ακόμα και την ελληνική κυβέρνηση η οποία δεν υποστήριξε όπως όφειλε κατά τους διαδηλωτές τους ρωσόφωνους και ρωσόφιλους της Ουκρανίας.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.