Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ... -ΒΙΝΤΕΟ-

"Αν έχω πάρει 1 ευρώ, να μην προλάβω να δω το παιδί μου σε 15 μέρες", λέει δακρυσμένος ο ταμίας του δήμου Βόλου, σχετικά με τ...


"Αν έχω πάρει 1 ευρώ, να μην προλάβω να δω το παιδί μου σε 15 μέρες", λέει δακρυσμένος ο ταμίας του δήμου Βόλου, σχετικά με το έλλειμμα που υπάρχει στο ταμείο του, υποστηρίζοντας πως ένας συνάδελφός του ευθύνεται για τα "χαμένα" χρήματα.


Ο ένας από τους δύο ταμίες οι οποίοι έχουν έλλειμμα στο ταμείο τους, ο Άγγελος, είναι παντρεμένος και πατέρας, ενώ εργάζεται εδώ και χρόνια στον δήμο Βόλου.




Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια υπήρξε ταμίας στην δημοτική επιχείρηση και πριν την απολογία του στην ΔΕΥΑΜΒ για το έλλειμα που έχει προκύψει, μίλησε στο "Radio Marconi 96,1 F.M." για να υποστηρίξει, όπως θα κάνει και στον εισαγγελέα, πως είναι αθώος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Όλα στη φόρα", ο υπάλληλος τόνισε: "Πες με Άγγελε, Άγγελο με λένε, δε ντρέπομαι. Με κατηγορούν άδικα, εγώ δεν έχω πάρει ούτε δραχμή και οι προϊστάμενοι μέσα μου λέγανε, 'Αγγελε δεν είσαι κλεφτρόνι, δεν εχεις πάρει μία'. Ούτε μεσα στις αποδείξεις φαίνεται κάτι για εμένα. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, αν έχω πάρει ένα ευρώ να μου κόψει ο Θεός το χέρι, να μην προλάβω να δω σε 15 μέρες το παιδί μου, σε 15 μέρες που θα γεννηθεί, να μην το δω, εάν έχω πάρει μία δραχμή", μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του, καθώς μιλούσε με τρεμάμενη φωνή.

Ευθύνες σε συνάδελφό του

"Το έλλειμμα δεν είναι δικό μου, είναι από τον άλλον τον συνάδελφο, μου είχε πάρει τα λεφτά μέσα από το ταμείο μου", τόνισε ο Άγγελος ενώ ακόμη υποστήριξε πως δεν ήξερε να κάνει ταμείο και το έκανε άλλος γι' αυτόν!

"Εγώ δεν παραδέχτηκα ποτέ ότι έχω πάρει μία δραχμή. Όλοι ήξεραν ότι είχα έλλειμμα. Το έλλειμμα το παραδέχτηκα, ότι έχω πάρει όμως έστω και ένα ευρώ, όχι", δηλώνει χαρακτηριστικά ο δημοτικός υπάλληλος.

Πηγή: e-volos.gr
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=339397&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.