Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ! ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 165 ΜΕΤΡΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ... ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ -ΦΩΤΟ-

Φτιάχτηκε σήμερα το μεγαλύτερο κουλούρι στην Θεσσαλονίκη το οποίο... κύκλωσε τον Λευκό Πύργο. Το κουλούρι είχε μήκος 165 μέτρα και 76 εκ...


Φτιάχτηκε σήμερα το μεγαλύτερο κουλούρι στην Θεσσαλονίκη το οποίο... κύκλωσε τον Λευκό Πύργο. Το κουλούρι είχε μήκος 165 μέτρα και 76 εκατοστά, ενώ εργάστηκαν για αυτό από τις πρώτες πρωινές ώρες ομάδες και μέλη του σωματείου αρτοποιών ''Προφήτης Ηλίας''.

Για το γευστικό αυτό αποτέλεσμα χρειάστηκαν 700 κιλά αλεύρι και 250 κιλά σουσάμι, τα οποία έγιναν μικρά κουλούρια που εν συνεχεία ενώθηκαν κι έτσι το τεράστιο κουλούρι που δημιουργήθηκε τοποθετήθηκε πάνω σε μια κόκκινη εξέδρα.
Πλήθος κόσμου είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στον Λευκό Πύργο από το πρωί για να θαυμάσει το γιγαντιαίο κουλούρι αλλά και να... δοκιμάσει λίγο.



ΦΩΤΟ από το Thestival


Το τελευταίο κομμάτι κόλλησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού Σπύρος Πέγκας και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος.



ΦΩΤΟ από το Thestival


Το κουλούρι - γίγας φιλοδοξεί να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες και αποτελεί την πρώτη δράση του Food Festival Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.