Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ 'ΡΙΞΕ ΣΤΑ ΤΣΑΜΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ!!! ΟΧΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Μπορεί ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο με πολιτικές υποχρεώσεις, αλλά δεν παραλείπει να βρίσκει ...

Μπορεί ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο με πολιτικές υποχρεώσεις, αλλά δεν παραλείπει να βρίσκει χρόνο προκειμένου να βρίσκεται δίπλα σε φίλους και συντρόφους του, πόσο μάλλον όταν ζουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.
Έτσι μετά το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος στο γάμο του βουλευτή Πρέβεζας του κόμματος, Κώστα Μπάρκα που έγινε το Σάββατο στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αρχαία Επίδαυρο.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απαρνήθηκε την ηπειρώτικη... ρίζα του και σε ένα παραδοσιακό γαμήλιο γλέντι, όπως φαίνεται και στο υλικό που εξασφάλισε το «atpreveza.gr», δεν αρνήθηκε την πρόσκληση του Κώστα Μπάρκα για να... σύρει το χορό.
Ο βουλευτής Πρέβεζας κρατούσε τον επικεφαλής του κόμματός του, ο οποίος χαλαρός και απαλλαγμένος από... πρωτόκολλα, φάνηκε να το χαίρεται ιδιαιτέρως.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.