Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΚΕ: ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΣΤΑΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Γράφει ο Αντίοχος. Όπως είναι γνωστό, οι κουκουέδες είναι από τα χρόνια τα παλιά (από το 1974…) τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος κ...


Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, οι κουκουέδες είναι από τα χρόνια τα παλιά (από το 1974…) τα κόκκινα σκυλιά του συστήματος και υπηρετούν πιστά τον εκάστοτε κατοχικό πρωθυπουργό της χώρας. Χθες ήταν με τον Jeffrey  σήμερα είναι με τον Σαμαρά, αύριο θα είναι με τον διάδοχό του και πάει λέγοντας…

Αλλά μη νομίζετε πως δεν είναι άξιος ο μισθός τους… Σκίζονται καθημερινά για τα συμφέροντα των αφεντάδων τους κι αν κανείς τους βάλει… εμπόδια, αλίμονό του! Κόκκινο φίδι που τον έφαγε!

Έτσι, παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, σχετικά με τις (εντελώς τυπικές βεβαίως…) διευκρινήσεις που ζήτησε το υπουργείο Παιδείας με έγγραφό του από τα σχολεία της Κεφαλονιάς για συστηματική προπαγάνδα (αντί για μάθημα) κατά της Χρυσής Αυγής από κομμουνιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους καθηγητές και πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού! Οι κουκουέδες, λοιπόν, δηλώνουν πως θεωρούν ιερή υποχρέωσή τους απέναντι στο σύστημα που τους ταΐζει να κάνουν προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής και δηλώνουν πως όσα (γραφειοκρατικά…) εμπόδια και να βρουν μπροστά τους, αυτοί θα συνεχίσουν με τσαμπουκά να εκτελούν τις «εντολές Σαμαρά»:

«Είναι απαράδεκτο να δίνουμε χώρο στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να παρεμβαίνει στα σχολεία. Ίσα ίσα που ακόμα περισσότερα θα έπρεπε να γίνουν στα σχολεία ώστε να απομονωθεί η ιδεολογία του φασισμού. Οι εκπαιδευτικοί, μαζί με τους γονείς και τους μαθητές έχουν όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να αντιπαλεύουν τους νεοναζί. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για να αναδείξουμε τις αιτίες του φασισμού αλλά και τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Στόχος μας πρέπει να είναι να απομονωθεί η φασιστική ιδεολογία, που καλλιεργεί το μίσος και το ρατσισμό, από τη συνείδηση των παιδιών μας. Καλούμε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς να εντείνουν τη δράση τους σε αυτή την κατεύθυνση. Έξω οι φασίστες από τα σχολεία».

(ΥΓ): Αντωνάκη, πέτα τους ένα κόκκαλο… Το αξίζουν!

http://ethnikismosblog.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.