Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ: ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ...

Καθώς η ανησυχία για την εξάπλωση του ιού Έμπολα όλο και μεγαλώνει, τρεις άνθρωποι τέθηκαν υπό παρακολούθηση στην Ισπανία καθώς ενδέχεται...

Καθώς η ανησυχία για την εξάπλωση του ιού Έμπολα όλο και μεγαλώνει, τρεις άνθρωποι τέθηκαν υπό παρακολούθηση στην Ισπανία καθώς ενδέχεται να έχουν σε έρθει σε επαφή με την Ισπανίδα νοσοκόμα που έχει νοσήσει.
Οι συγκεκριμένοι δεν έχουν εμφανίσει μέχρι στιγμής ανάλογα συμπτώματα

Επιπλέον άλλοι 17 άνθρωποι έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο της Μαδρίτης για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια στιγμή ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι έθεσε σε καραντίνα 41 μέλη του προσωπικού του στη Λιβερία, μία από τις χώρες της δυτικής Αφρικής που έχει πληγεί περισσότερο από την επιδημία, αφού εντοπίστηκε δεύτερο κρούσμα του ιού Έμπολα στις τάξεις της αποστολής του οργανισμού σε διάστημα μίας εβδομάδας..

6.000 άνθρωποι συμμετέχουν συνολικά στην αποστολή του ΟΗΕ στη Λιβερία.

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων, η Κολομβία έθεσε υπό παρακολούθηση τρεις ανθρώπους που επέστρεψαν από την Αφρική, Προς το παρόν όμως οι αρχές καθησυχάζουν ανακοινώνοντας ότι δεν υπάρχει υπάρχει κάποιο ύποπτο κρούσμα.

Στο μεταξύ η κυβέρνηση του Καναδά συνέστησε την Παρασκευή στους πολίτες της να εγκαταλείψουν τις χώρες που έχουν πληγεί από την επιδημία του ιού Έμπολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.