Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ: ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΡΑΜΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ "17Ν"... ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!

Επιστολή στην οποία καταγγέλλει το "σόου" που στήθηκε για τη μεταφορά του στον Ευαγγελισμό και για την νοσηλεία του, την οποί...


Επιστολή στην οποία καταγγέλλει το "σόου" που στήθηκε για τη μεταφορά του στον Ευαγγελισμό και για την νοσηλεία του, την οποία χαρακτηρίζει βασανισμό, στέλνει στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο καταδικασμένος για την 17 Νοέμβρη, Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος σταμάτησε την απεργία πείνας.

Αναφέρει ο κ. Κωστάρης:

"Από τις 29 Οκτωβρίου και για 30 ημέρες έδωσα μια μεγάλη μάχη βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια μου τη ζωή, ζητώντας μια λύση, μια απάντηση. Όμως η ραγδαία επιδείνωση της υγείας μου, έντονες πιέσεις από την οικογένεια και φίλους, η κατ' επίφασιν νοσηλεία (βασανιστήριο) στον Ευαγγελισμό και άλλοι λόγοι με έκαναν να σταματήσω την απεργία πείνας.

Εδώ θέλω να καταγγείλω όλο το σόου που σκηνοθετήθηκε από τους κρατικούς μηχανισμούς για τη μεταφορά μου, αλλά και τις συνθήκες στην κατ' ευφημισμό νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Για τη μεταφορά μου χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 40 πάνοπλοι αστυνομικοί από κάθε υπηρεσία, οι οποίοι σκόρπισαν τον πανικό και τον τρόμο σε ασθενείς, επισκέπτες, προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο όγδοος όροφος του Ευαγγελισμού μετατράπηκε σε πολυδύναμο Α.Τ.

Πάνω από 20 οπλισμένοι και κουκουλοφόροι αστυνομικοί ήταν διασκορπισμένοι στους διαδρόμους επί 24ώρου βάσεως, ακόμα και στο δωμάτιό μου πάνω από το κεφάλι των γιατρών τις ώρες νοσηλείας, γεγονός που επηρέαζε σε μέγιστο βαθμό την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Ολο αυτό το θέατρο, αυτός ο φαρισαϊσμός έγινε χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού κανένας δεν κινδυνεύει από εμένα ούτε κι εγώ κινδυνεύω για να θέλω κάθε είδος προστασίας. Άλλωστε τα 4 τελευταία χρόνια κυκλοφορούσα ελεύθερα με τις τακτικές και τις εκπαιδευτικές άδειες χωρίς να έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και αυτό διεκδικώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.