Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ... Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΗΧΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΑΠ'ΟΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ!

Σάββατο βράδυ και το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Ίμβριος ο Τριαντάφυλλος και ο Κοντολάζος είναι τίγκα. Δεν πέφτει καρφίτσα. Ο επιχειρηματ...


Σάββατο βράδυ και το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Ίμβριος ο Τριαντάφυλλος και ο Κοντολάζος είναι τίγκα. Δεν πέφτει καρφίτσα. Ο επιχειρηματίας τρίβει τα χέρια του καθώς τα Σάββατα είναι καλά και βοηθούν τις «κουτσές» Παρασκευές και τις «νεκρές» Πέμπτες.
Όλα πηγαίνουν καλά και έρχεται η ώρα του δεύτερου προγράμματος. Εκεί που ο Ίμβριος και ο Τριαντάφυλλος βγαίνουν μαζί και δίνουν με ντουέτα κουπλέ ρεφρέν τον παλμό. Κάποια στιγμή ο Τριαντάφυλλος φεύγει από την πίστα και κατευθύνετε προς την σάλα.
Κανείς δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ο Ίμβριος συνεχίζει. Ο νεαρός συνάδελφος του κατευθύνεται προς τον ηχολήπτη τον. Κ. Παναγιωτάκη και κάτι του λέει. Ο ηχολήπτης αντιδρά και ο Τριαντάφυλλος τον χαστουκίζει μπροστά στον κόσμο.

Η πρώτη που αντιδρά είναι η γυναίκα γνωστού επιχειρηματία της νύχτας που βλέπει το γεγονός. Όλα συμβαίνουν σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην πίστα και συνεχίζει. Αιτία της επίθεσης; Τα πρίμα και το βαθάκι που δεν είχε στο μικρόφωνο.

"TS-PAPARATSIS"

3 σχόλια

  1. μπορει και να μην ειναι ακριβως ετσι...μπορει να πηγε ο τριανταφυλλος να του ζητησει να φτιαξει κατι στο μικροφωνο κι αυτος να του την ειπε οπως πολλες φορες κανουν γιατι ολοι το παιζουν επιστημονες και δεν παιρνουν απο λογια οποτε εφαγε την σφαλιαρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πώς τόλμησε το ηχοληπτάκι να μην εχει fixάρει το mic του τραγουδισταρά(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο μαλακες μπορει να ειστε .... ενα μηδενικο που εγινε νουμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.