Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ "ΑΧΤΥΠΗΤΟΣ" ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, Ο ΠΡΩΘΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΑΣ ΒΣΕΒΟΛΟΝΤ ΤΣΑΠΛΙΝ! ΕΞΕΔΩΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥ-ΜΟΡΦΩΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Μην μιλάτε πολύ δυνατά δημοσίως. Μην κουνάτε τα χέρια σας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Και μην σπρώχνετε.Αυτές είναι μόνο μερικές από ...



Μην μιλάτε πολύ δυνατά δημοσίως. Μην κουνάτε τα χέρια σας για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Και μην σπρώχνετε.Αυτές είναι μόνο μερικές από τις χρήσιμες συμβουλές που η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προσφέρει στις ομάδες αλλοδαπών διακινουμένων εργαζομένων, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.


Οι συστάσεις που περιλαμβάνονται σε ένα εγχειρίδιο που δημοσιεύθηκε από την εκκλησία για να βοηθήσει τους μετανάστες - οι περισσότεροι από τους οποίους κατάγονται από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας και του Νότιου Καυκάσου - να ενταχθούν στη ρωσική γλώσσα, την ιστορία και την αγωγή του πολίτη. Απαιτούνται και εξετάσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία που θα τεθεί σε ισχύ την 1 Ιανουαρίου 2015.

Με τίτλο 'Ρωσική Γλώσσα, Ιστορία και τα θεμέλια του ρωσικού νόμου" το βιβλίο περιέχει υλικό προς καθοδήγηση των μεταναστών για το "πώς να συμπεριφέρονται σε κοινό και πώς να επιλύουν τις συγκρούσεις με το γηγενή πληθυσμό,"

Όσον αφορά τις δημόσιες μεταφορές, "οι πιο σημαντικοί κανόνες είναι οι εξής: Μην μιλάτε δυνατά, μην κουνάτε τα χέρια σας, και μην πιέζετε", γράφει η "Izvestia"

Και σε περίπτωση σύγκρουσης,μην απειλείτε και μην κάνετε χρήση βίας. Αντ 'αυτού "επίλυση των συγκρούσεων με ειρηνικό τρόπο μέσω της χρήσης του διαλόγου, ή αλλιώς ο κόσμος θα σας δει ως εχθρό"

Και κρατήστε χαμηλά τη μουσική "Δυνατή μουσική και θορυβώδεις ομάδες δεν είναι καλό επειδή εμποδίζουν άλλους ανθρώπους που εργάζονται ή χαλαρώνουν," συμβουλεύει το βιβλίο συμβουλεύει, σύμφωνα με την "Izvestia".

Το βιβλίο προειδοποιεί επίσης τους μετανάστες να είναι ιπποτικοί προς τις γυναίκες:..

Το βιβλίο εκδόθηκε από τον Ρώσο εκπρόσωπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, ο οποίος έγινε πρωτοσέλιδο αυτή την εβδομάδα, όταν υποστήριξε ότι το "Μάτι του Sauron" που ήθελαν να εγκαταστήσουν στο κέντρο της Μόσχας για να διαφημίζει την επερχόμενη ταινία "The Hobbit" ήταν "δαιμονικό σύμβολο."

Εκτός από όλες τις συμβουλές σχετικά με την εθιμοτυπία, το βιβλίο προσφέρει επίσης γαστρονομικές συμβουλές συνιστώντας στους μετανάστες να προτιμούν κρέας, ανθότυρο, μαρμελάδα, χαβιάρι, και παστά ψάρια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Τα πρώτα 1.700 αντίτυπα του βιβλίου έχουν ήδη διανεμηθεί στις πολιτικές οργανώσεις που εργάζονται με τους μετανάστες

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης της Ρωσίας εκτιμά ότι περίπου 12,4 εκατομμυρια μεταναστών εργατών εισήλθαν στη χώρα το 2013.
http://www.agioritikovima.gr/rosiki/item/49652-εγχειρίδιο-ρωσικής-ορθόδοξης-εκκλησίας-για-τους-μετανάστες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.