Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ... ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!

Μία αρκετά περίεργη διαρροή έκανε σήμερα αξιωματούχος του Eurogroup σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στη...

Μία αρκετά περίεργη διαρροή έκανε σήμερα αξιωματούχος του Eurogroup σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε σε συνομιλία του παραδέχεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο αφού όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ζητηθεί δέσμευση από την αξιωματική αντιπολίτευση υπέρ της εφαρμογής των όσων συμφωνήσει η τρόικα με την κυβέρνηση. Η απάντηση ήταν αρνητική, με τον κοινοτικό αξιωματούχο να λέει πως "σε προεκλογική περίοδο κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα ήταν δόκιμο".

Η φράση αυτή ουσιαστικά απελευθερώνει τα χέρια του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μπορεί να λέει πλέον ότι θα διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με τους δανειστές.

Κύκλοι στα ηγετικά κλιμάκια της Ευρωζώνης ευελπιστούν ότι θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματος έως την προσεχή Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν το ενδεχόμενο συμφωνίας για παράταση -σε πρώτη φάση- του υφιστάμενου προγράμματος και -σε δεύτερη- τη χορήγηση προληπτικής πιστωτικής γραμμής, που θα οδηγήσει εκ νέου την Ελλάδα στις αγορές.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.