Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ... ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ! ΤΙ ΟΧΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ.

«Οι Νίκος Ρωμανός και Γιάννης Μιχαηλίδης που συνεχίζουν την απεργία πείνας αρνούνται ρητά κάθε ενδοφλέβια αναπλήρωση θερμίδων τροφής κ...



«Οι Νίκος Ρωμανός και Γιάννης Μιχαηλίδης που συνεχίζουν την απεργία πείνας αρνούνται ρητά κάθε ενδοφλέβια αναπλήρωση θερμίδων τροφής και την αναγκαστική σίτιση, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η γιατρός Λίνα Βεργοπούλου.

Επειδή ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει αναγκαστική σίτιση, η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον σε κρατούμενους στο Γκουαντάναμο, αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο, όσο σκληρό και αν είναι.

Στο βίντεο αυτό ο Γιασίν Μπέι (Yasiin Bey) δέχεται να μπει στη δοκιμασία της αναγκαστικής σίτισης, όπως εφαρμόζεται στη βάση του Γκουαντάναμο.
tribune

1 σχόλιο

  1. ΑΜ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΣΥΔΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.