Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ Ο… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ

Μετά από τις συνεχείς αρνήσεις από θεωρούμενους ως «σίγουρους» να ψηφίσουν για πρόεδρο, ήρθε και μια κατάφαση. Αυτή του βουλευτή Αχαΐα...


Μετά από τις συνεχείς αρνήσεις από θεωρούμενους ως «σίγουρους» να ψηφίσουν για πρόεδρο, ήρθε και μια κατάφαση. Αυτή του βουλευτή Αχαΐας Γ. Νταβρή, που εξελέγη βουλευτής του κόμματος Καμμένου με ψήφους αντιμνημονιακών πολιτών και τώρα στηρίζει την μνημονιακή συγκυβέρνηση, για να… σώσει την Πατρίδα!

Μιλώντας, λοιπόν, στο NewsIt, ο… αντιμνημονιακός-μνημονιακός Νταβρής, αφού πρώτα ζήτησε… «πολιτική σταθερότητα» (για να μείνει βολευτής και να εισπράττει τα… μιστά μέχρι τον Ιούνιο του 2016), απαντώντας στο ερώτημα αν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, δήλωσε πως «Αυτό είναι σαφές. Ο κύριος Δήμας όπως λέει και η αντιπολίτευση είναι σεβαστό πρόσωπο αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό το μείζον, Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος, δεν ψάχνω κομματική στέγη. Η πατρίδα είναι στην ώρα μηδέν. Η εθνική συνεννόηση είναι απαραίτητη. Μόνος του δεν μπορεί κανείς».

(ΥΓ) 1: Τις προάλλες, ο εν λόγω είχε δηλώσει πως θα ανακοινώσει την απόφασή του τη Δευτέρα, για να έχει «πλήρη εικόνα». Τελικά, αποκάλυψε τις προθέσεις του τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Φαίνεται πως ο μηχανισμός Σαμαρά λειτουργεί με… μεγάλη ταχύτητα.

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, ποιος βάνει ένα στοιχηματάκι (αναζητείται… θύμα) ότι ο «δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος» και «δεν ψάχνω για κομματική στέγη» θα είναι στις προσεχείς εκλογές υποψήφιος της νουδούλας στον νομό Αχαΐας; http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.