Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην κωμωδία των συλλήψεων αναρχοκομμουνιστών «κοινωνικών αγωνιστών» μετά από επεισόδια. Και πρόκειται π...


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην κωμωδία των συλλήψεων αναρχοκομμουνιστών «κοινωνικών αγωνιστών» μετά από επεισόδια. Και πρόκειται περί κωμωδίας, γιατί ΟΛΟΙ στο τέλος αθωώνονται από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»! Ως απόδειξη, ότι το μνημονιακό ψευδοκράτος δεν αφήνει ποτέ ακάλυπτο το κόκκινο παρακράτος! Διαβάστε τώρα την (αναμενόμενη…) σχετική είδηση:  

«Αθώοι οι 16 συλληφθέντες από τη πορεία στις 17 Νοέμβρη 2012

Αθώους έκρινε το δικαστήριο και τους 16 κατηγορούμενους που είχαν συλληφθεί έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας εντός των χώρων του ΑΠΘ μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου το 2012. Οι 16 συλληφθέντες απαλλάχθηκαν από όλες τις κατηγορίες μετά από μια δίκη που διήρκησε συνολικά για έξι συνεδριάσεις. Νωρίτερα συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Την συμπαράσταση τους στους συλληφθέντες εξέφρασαν, ο ΣΥΡΙΖΑ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και πλήθος πολιτικών οργανώσεων φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων».

Ας ήταν τίποτα χρυσαυγίτες, κατηγορούμενοι για κατοχή… νυχοκοπτών και θα βλέπατε πέλεκυς που θα έπεφτε από την «παράγκα του Μπάμπη»! Ενώ τώρα… http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.