Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ME KOYΡΙΕΡ... ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ!

Οι άντρες της Ασφαλείας άνοιξαν το δέμα και βρήκαν μέσα 33 ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 98 γραμμ...

Οι άντρες της Ασφαλείας άνοιξαν το δέμα και βρήκαν μέσα 33 ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων

Τα έχασε ο υπάλληλος ενός γραφείου εταιρείας ταχυμεταφορών στην Ιεράπετρα, όταν είδε ξαφνικά αστυνομικούς να εισβάλουν στο χώρο και να περνούν χειροπέδες σε έναν 20χρονο Πακιστανό που εκείνη τη στιγμή παραλάμβανε ένα δέμα! Όπως αποδείχθηκε, το πακέτο ήταν γεμάτο... χασίς!



Οι άντρες της Ασφαλείας άνοιξαν το δέμα και βρήκαν μέσα 33 ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 98 γραμμαρίων. Μαζί με το νεαρό αλλοδαπό, συνελήφθη και ένας 25χρονος Βούλγαρος που ήταν μαζί του στο ίδιο σημείο για να παραλάβει τα ναρκωτικά από τον 20χρονο.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τελικός αποδέκτης του χασίς ήταν ένας άλλος Πακιστανός ηλικίας 29 χρόνων, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί και ο αποστολέας του χασίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.