Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ... ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟ0ΜΟΡΑΤΕΣ ΠΟΤΕ...

Στον εντοπισμό της 22χρονης Αγγελικής από το Αγρίνιο, της κοπέλας που φέρεται να έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία για ...


Στον εντοπισμό της 22χρονης Αγγελικής από το Αγρίνιο, της κοπέλας που φέρεται να έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία για το χτύπημα που ετοίμαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός στις φυλακές του Κορυδαλλού, έχουν στραφεί πλέον οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας.

Έκκληση να επικοινωνήσει με την οικογένειά της κάνει ο πατέρας της 22χρονης Αγγελικής, Παναγιώτης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έχει να μιλήσει μαζί της δύο μήνες.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και για μένα και για την οικογένειά μου. Δεν μπορούσε καν να περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι έχει γίνει, έχει γίνει το τελευταίο εξάμηνο, το παιδί δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα. Τελευταία επικοινωνία είχαμε είχαμε περίπου πριν από δύο μήνες. Ήταν κάτι συνηθισμένο, μας είχε πει ότι είχε χάσει το τηλέφωνό της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Αγγελικής, προσθέτοντας ότι η κόρη του πήγε σε όλες τις εξεταστικές του πανεπιστημίου.

Παράλληλα, ο πατέρας απηύθυνε έκκληση στην κόρη του να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. «Η οικογένειά της έχει τεράστια ανησυχία, να πάρει ένα τηλέφωνο σπίτι, οπουδήποτε θέλει, να συναντηθούμε. Η οικογένειά της θα την στηρίξει», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.