Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ... ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΟΥΤΣΟ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!!!

Στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων στρέφει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πλέον τις έρευνές της, για τον εντοπισμό και των υπολοίπ...


Στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων στρέφει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πλέον τις έρευνές της, για τον εντοπισμό και των υπολοίπων τριών συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως για την Αγγελική Σ. Συγκεκριμένα, το «δίχτυ» των ερευνών που έχει απλώσει η ΕΛ.ΑΣ. είναι από το Ν. Φάληρο έως και την Γλυφάδα και κυρίως στην περιοχή, ανάμεσα σε Νέα Σμύρνη και Άγιο Δημήτριο, όπου οι Αρχές φέρονται να έχουν εντοπίσει πρόσφατα νοικιασμένο διαμέρισμα από την αναζητούμενη Αγγελική με τα πλαστά στοιχεία «Ελένη Μελάνη».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι γνωστή στις Αρχές είναι και η δεύτερη γυναίκα της ομάδας Ξηρού, που φέρεται να είναι στρατολογημένη συμφοιτήτρια της Αγγελικής από σχολή της Κομοτηνής, μεγαλύτερη από εκείνη σε ηλικία. Σε ό,τι αφορά τον 30χρονο αναζητούμενο άντρα με το όνομα «Θεοχάρης», υπάρχουν καταθέσεις που τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που φαινόταν να είχε τραυματισμένο πόδι και να κουτσαίνει. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο εκτελεστής των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο ...κούτσαινε, όπως είχε αποτυπωθεί σε κλειστό κύκλωμα, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για πρόσφατο τραυματισμό και απλά σύμπτωση... Στην γιάφκα της Αναβύσσου, βρέθηκε και ένα βιβλίο – χάρτης με χειρόγραφες σημειώσεις (πιθανό δρομολόγιο διαφυγής), ενώ ο χάρτης που δόθηκε στη δημοσιότητα με τελικό σημείο την δασική περιοχή πίσω από το Δαφνί, υποδεικνύει την περιοχή ίσως, όπου θα κατέφευγαν μετά το χτύπημα στις Φυλακές Κορυδαλλού για να αλλάξουν οχήματα. Εκεί πιθανόν, η ομάδα Ξηρού θα διέφευγε προς τον Ασύρματο ή την Ανάβυσσο και η ομάδα των δραπετών «Πυρήνων», ίσως προς την γιάφκα του Λουτρακίου.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.