Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ TO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "CHARLIE HEBDO" ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ AYTOAΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΧΑΛΙΦΗ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ"

Η τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdoέχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη που παρακολουθεί τι...



Η τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdoέχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη που παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το τελευταίο σκίτσο του περιοδικού που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα στο facebook και απεικονίζει τον ηγέτη της ISIS, Al-Baghdadi.

Ο μάγος Ουελμπέκ, οι προβλέψεις του και ο μουσουλμάνος πρόεδρος το 2022 ήταν το τελευταίο πρωτοσέλιδο του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo πριν από την αιματηρήεπίθεση δυο μαυροφορεμένων ενόπλων, που άφησε πίσω της 12 νεκρούς.


Στο τελευταίο τεύχος του που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν την τρομοκρατική επίθεση, το περιοδικό, σατίριζε στο πρωτοσέλιδό του τις "προβλέψεις του μάγου Ουελμπέκ: το 2015 θα χάσω τα δόντια μου... Το 2022 θα τηρήσω το Ραμαζάνι".

Το αμφιλεγόμενο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα, που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, προβλέπει την άνοδο στην εξουσία ενός μουσουλμανικού κόμματος το 2022.




Εξάλλου, το τελευταίο tweet της εφημερίδας, σήμερα το μεσημέρι, ειρωνευόταν τον Άμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους που έχει θέσει υπό τον έλεγχό του μεγάλο μέρος του Ιράκ και της Συρίας.


Το Charlie Hebdo είχε δεχτεί επίθεση με βόμβες μολότοφ τον Νοέμβριο του 2011, όταν δημοσίευσε στο εξώφυλλό του ένα σκίτσο του προφήτη Μωάμεθ.



ENIKOS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.