Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ… ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ… ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 20 ΝΕΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος Την επομένη των… συνήθων δηλώσεων του νέου πρωθυπουργού mister Tsipra, περί κατάργησης των συμβούλων των υπουργών κ...



Γράφει ο Αντίοχος

Την επομένη των… συνήθων δηλώσεων του νέου πρωθυπουργού mister Tsipra, περί κατάργησης των συμβούλων των υπουργών και των μετακλητών υπαλλήλων των βουλευτών (απ’ αυτές που κάνουν όλοι οι πρωθυπουργοί τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησής τους και στις προγραμματικές τους δηλώσεις, αλλά στην πορεία τις… ξεχνάνε), ήρθε η (επίσης συνήθης…) διάψευσή τους.

Έτσι, τη δημιουργία… πολιτικού γραφείου που θα «βοηθά» το έργο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αποφάσισε η κυβέρνηση, στο οποίο θα διοριστούν 20 συριζαίοι! Εκ των οποίων, οι δέκα θα είναι μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι, οι πέντε σύμβουλοι-ειδικοί συνεργάτες και οι άλλοι πέντε υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του δημόσιου τομέα.

Μάλιστα, εξεδόθη και το σχετικό ΦΕΚ, το οποίο υπογράφουν ο… φρούραρχος Δραγασάκης και ο Γιάνης (προσοχή, με ένα νι…) Βαρουφάκης.

Περαστικά σε όσες κοροϊδάρες πίστεψαν τους Τσιπραίους, όπως παλαιότερα είχαν πιστέψει και τους Παπαντρέηδες, Καραμανλήδες, Σημίτηδες και δε συμμαζεύεται!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.