Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ: ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ… ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ... ΟΠΩΣΔHΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ... (ΕΣΤΩ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ)

Γράφει ο Αντίοχος Αμέσως μετά τον σχηματισμό της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικώ...


Γράφει ο Αντίοχος

Αμέσως μετά τον σχηματισμό της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) βεβαίωνε τους ένστολους, ότι θα πάρουν άμεσα τα χρήματα που τους είχαν κόψει παρανόμως (σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Σ.τ.Ε.) οι Σαμαροβενιζέλοι.

Κι ενώ οι στρατιωτικοί και λοιποί ένστολοι έκαναν όνειρα για το ποιες «τρύπες» θα βουλώσουν, έρχεται τώρα ο (σταλινικός…) αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), Κώστας Ήσυχος, και στις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης ανακοίνωσε τα κάτωθι:

«Οι ένστολοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δέχθηκαν μέχρι και 43% περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις. Επειδή η απόφαση του ΣτΕ δεν μπορεί να είναι άμεσα εκτελεστέα, θα υπάρξει διάλογος με όλους τους φορείς, με όλη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, από πάνω μέχρι κάτω ώστε να επουλωθούν τα τραύματα σε εύλογο χρόνο».

Δηλαδή, ζήσε Μάη μου…

(ΥΓ): Και γιατί όλα αυτά τα ανακοίνωσε ο Ήσυχος κι όχι ο… κουβαρντάς Καμμένος; Προφανώς, η συγκυβέρνηση παίζει το γνωστό παιχνίδι «καλός αστυνομικός-κακός αστυνομικός»… Το οποίο συνήθως πιάνει στην αρχή. Αλλά στο τέλος, τρώνε «ξύλο» και ο «καλός» και ο «κακός»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.