Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ...!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ Ο ΑYΣTΡΙΑΚΟΣ ΥΠΟΙΚ... ΠΙΘΑΝΟ ΝΕΟ EUROGROUP ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΕΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ...!!!

«Δεν έχω προσδοκίες για απόφαση για την Ελλάδα σήμερα», δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, σε δηλώσεις του σ...


«Δεν έχω προσδοκίες για απόφαση για την Ελλάδα σήμερα», δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, λίγο πριν το κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η εμπειρία που είχαμε από την προηγούμενη Τετάρτη είναι πως μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν καταφέρνουμε να φτάσουμε σε μια κοινή δήλωση».

Ο κ. Σέλινγκ ανέφερε πως είναι δυνατόν να φτάσουν σε μια λύση, αλλά τόνισε πως παρουσιάζονται δυσκολίες, καθώς «είναι ένα πρόβλημα ημερών και όχι εβδομάδων και δεν είναι ένα πρόβλημα των αγορών, αλλά ένα πρόβλημα συνεργασίας με το Eurogroup και την Ελλάδα».

Ο Ιρλανδός υπουργός Οικονομικών Μάικλ Νούναν ανέφερε προσερχόμενος στο κρίσιμο Eurogroup στις Βρυξέλλες πως υπάρχει συζήτηση για μια νέα συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης την Παρασκευή, λέγοντας πως αυτό το σενάριο συζητήθηκε το πρωί στο Euroworking Group.

«Είναι ώρα για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να θέσει συγκεκριμένα αιτήματα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η παράταση του προγράμματος θα άρει πολλά εμπόδια. Υπάρχει συζήτηση για μια νέα συνάντηση του Eurogroup την Παρασκευή, συζητήθηκε το πρωί στο Euroworking Group», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.