Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O KOYΛΗΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΚΗ... ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕΣΣΑ! ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ! (ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ...)

"Βόμβα" με... πολλούς αποδέκτες έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλ...


"Βόμβα" με... πολλούς αποδέκτες έριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να πάει κόντρα στην κομματική γραμμή!
"Θα έχετε απαντήσεις για όλα μέχρι το απόγευμα" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στους δημοσιογράφους φεύγοντας από τα γραφεία της Συγγρού μετά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ ότι δεν θα πάει το απόγευμα στη Βουλή για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του και ζήτησε να μάθει γιατί η υποψηφιότητα Παυλόπουλου δεν συζητήθηκε στα όργανα του κόμματος, ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε ρίξει την... προειδοποιητική βολή πως ενδέχεται να μην ψηφίσει τον πρώην υπουργό της ΝΔ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μη στηρίξει την πρόταση Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή 360 της Σοφίας Παπαϊωάννου.

Όταν ο πρώην υπουργός κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα Παυλόπουλου τόνισε ότι "προσωπικά δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Εύχομαι να αποδειχθεί ένας καλός Πρόεδρος και η θητεία του στο Προεδρικό Μέγαρο να διαψεύσει τις επιφυλάξεις μου".

Ο κ. Μητσοτάκης παίρνει σαφείς αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου και με την επιλογή του αυτή βάζει απέναντι του τους "καραμανλικούς", την ώρα που φαίνεται να μη μένει αδιάφορος όταν ανοίξει η ... κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως, δεν είναι η μοναδική διαφοροποίηση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Η δεύτερη έρχεται από μια βουλευτή που βρίσκεται στο στενό πυρήνα του περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά. Δεν είναι άλλη από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που δεν έδειξε τόσο ενθουσιασμένη με την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου λέγοντας ότι "είναι μια καλή επιλογή".

"Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι εις πείσμαν των ολίγων εμπαθών προπαγανδιστών ένας θαυμάσιος Πρόεδρος. Γιατί απλά δεν είναι του χεριού της" σχολίασε μέσω του twitter του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.