Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TO EΜΦΡΑΓΜΑ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΚΑΙ Η "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΦΡΥ- ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ... ΟΠΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΟΥΝ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!

Το χρονικό του «δήθεν θανάτου» του Ζαφείρη Μελά!.... Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βίωσα από κοντά το πόσο επικίνδυνοι μπορούμε να γί...



Το χρονικό του «δήθεν θανάτου» του Ζαφείρη Μελά!....

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βίωσα από κοντά το πόσο επικίνδυνοι μπορούμε να γίνουμε οι δημοσιογράφοι, όταν δεν μπαίνουμε στον κόπο να διασταυρώσουμε τις ειδήσεις.


Δεν διαχωρίζω τον εαυτό μου, γιατί όλοι μπορεί κάποια στιγμή να πατήσεουμε την μπανανόφλουδα». Όμως πραγματικά, είναι κάτι που το συζητάω και με τους συναδέλφους της ομάδας του seleo. Γράφοντας σε μία ανάρτηση την πηγή, σε διαφυλάσσει από τυχόν δικαστικές διαμάχες, αλλά στη συνείδηση του αναγνώστη μένει το γεγονός ότι διάβασε την είδηση στο συγκεκριμένο site.

Ο τίτλος των αναρτήσεων στο διαδίκτυο που ξεκίνησαν στα μέσα περίπου της περασμένης εβδομάδας και αφορούσαν την «σοβαρή κατάσταση» της υγείας του λαϊκού τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά ήταν παραστατικοί και γλαφυροί!


Και τι δε διάβασα…. «Στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση ο Ζαφείρης Μελάς» ή «Δύσκολες ώρες για τον λαϊκό τραγουδιστή». Το καλύτερο… «Σοκ! Στο νοσοκομείο παλεύει για τη ζωή του ο Ζαφείρης Μελάς».

Επικοινώνησα άμεσα στο κινητό του τηλέφωνο για να διαπιστώσω τι ακριβώς συμβαίνει. Στη πρώτη μου κλήση απάντησε η σύζυγός του, η κα Κωνσταντίνα. Μου εξήγησε ότι ο Ζαφείρης υπέστη ένα ελαφρύ έμφραγμα, νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και πλέον ανάρρωνε στο σπίτι τους. Μου ζήτησε να ξανακαλέσω στο κινητό του μετά από λίγα λεπτά. Στο επόμενο τηλεφώνημά μου απάντησε ο ίδιος. Ακουγόταν λίγο κουρασμένος, αλλά με διαβεβαίωσε πως αισθανόταν πολύ καλύτερα και πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνέχιζε την περιοδεία του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι γιατροί του συνέστησαν να κόψει το τσιγάρο και κλείνοντας το τηλέφωνο δώσαμε ραντεβού για να τα πούμε από κοντά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σάββατο γύρω στις 11 και μισή το βράδυ η «είδηση» που διέρρευσε από άγνωστη πηγή, του ξαφνικού «θανάτου» του Ζαφείρη έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων μέσα σε λίγα λεπτά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για τρία τέταρτα περίπου επικράτησε πανικός. Συγχρόνως με κάποιους άλλους συναδέλφους ξεκινήσαμε τα τηλεφωνήματα σε νοσοκομεία, φίλους και συνεργάτες του Ζαφείρη να μάθουμε την αλήθεια. Ο ίδιος είχε κλειστό το κινητό του! Κατά τη διάρκεια του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ αναστατώθηκαν κοντινοί και μακρινοί συγγενείς του Ζαφείρη, ακόμη και από άλλες ηπείρους, οι οποίοι -έκπληκτοί- μας έλεγαν πως είχαν μιλήσει πριν από λίγες μέρες ή ώρες με τον τραγουδιστή και πως ήταν καλά. Αλλά αν δεν ακούσεις την φωνή του, ή τέλος πάντων, αν δεν σε διαβεβαιώσει το πιο κοντινό του πρόσωπο ότι είναι όντως καλά, πως μπορείς να είσαι σίγουρος; Ο ίδιος είχε ερμητικά κλειστό το κινητό, γιατί απλά κοιμόταν!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο καλός του συνεργάτης Αντώνης Σταμπολής με διαβεβαίωσε πως ο Ζαφείρης χαίρει άκρας υγείας και μου υποσχέθηκε πως νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας θα φρόντιζε να μιλήσω με τον ίδιο. Όντως, στις 10 το πρωί της Κυριακής ο Ζαφείρης μου τηλεφώνησε κι έκανε χιούμορ με τον «δήθεν θάνατο του». «Θέλετε να με πεθάνετε;» μου έλεγε και γελούσε, ενώ λίγες ώρες αργότερα τα είπαμε ζωντανά, στον αέρα του Epsilon.

Για την ιστορία, ο Ζαφείρης μπορεί να υπέστη ένα ελαφρύ έμφραγμα, αλλά όπως μου είπε, η καρδιά του ήταν πληγωμένη για όλους εκείνους που φρόντισαν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν όσα αναπαρήγαγαν για περισσότερες από πέντε ημέρες στο διαδίκτυο.
SELEO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.