Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ: 26ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας, όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε προλάβει να πουλήσει ναρκωτι...


Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας, όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε προλάβει να πουλήσει ναρκωτικά και να εξακριβωθεί πώς τα προμηθευόταν. Στη συνέχεια, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης

Κατάλαβε τι τον περίμενε ένας νεαρός διακινητής «σκληρών» ναρκωτικών, όταν είδε άνδρες της Ασφαλείας να κάνουν σήμα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και να τον πλησιάζουν σε μια κοινότητα της Ξάνθης κι έτσι προσπάθησε να τα ξεφορτωθεί.

Οι αστυνομικοί που ήθελαν να κάνουν έλεγχο, όμως, είδαν την κίνησή του όταν πέταξε από το παράθυρο του Ι.Χ. μια συσκευασία με κοκαΐνη και έβαλαν τέλος στις ελπίδες του ότι θα αποφύγει τη σύλληψη. Μέσα στην συσκευασία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 7,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας, όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν είχε προλάβει να πουλήσει ναρκωτικά και να εξακριβωθεί πώς τα προμηθευόταν. Στη συνέχεια, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.