Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΕ ΜΠΟΜΠΑ ΠΟΥ ΑΜΟΛΗΣΕ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ"...: "ΑΝ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ"

Ο Γιώργος Πολυχρονίου γνώρισε την Ελένη στην Mega Banca επειδή «του την έφεραν», όπως λέει στην συνέντευξη του στο Join Us, δεν την ήθε...


Ο Γιώργος Πολυχρονίου γνώρισε την Ελένη στην Mega Banca επειδή «του την έφεραν», όπως λέει στην συνέντευξη του στο Join Us, δεν την ήθελε.



Είπε πολλά πράγματα για το κοινό τους παρελθόν και άφησε ακόμα περισσότερα υπονοούμενα για τρόπο που ανελίχθηκε επαγγελματικά.


«Δε νομίζω ότι έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας.»
«Εκείνη έδειξε τον τηλεοπτικό αυτό δρόμο. Τώρα έχουμε σημερινές Μενεγάκη που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο με τη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, αλλά τελικά βλέπεις πως αυτό ο κόσμος δεν το αποδέχεται πια. Τα media μπορούν να φτιάξουν κάποιον.»
Η

«Αν ο άνθρωπος του καναλιού που καλοέβλεπε την Ελένη δεν την καλοέβλεπε, δε θα της δινόταν η ευκαιρία να κάνει αυτή τη σούπερ σταδιοδρομία».





Πηγή: treloi

3 σχόλια

  1. σιγα το νεο ,ολοι ξερουμε οτι ο σαφρακιασμενος κυριακου της χαρισε μονοπετρο με διαμαντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι ! Τι σχέση έχει το σπαθί με το μουνί ? καμία ! μέχρι που η Μενεγακη είπε ότι έγινα στην ζωή μου έγινα με το σπαθί μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ζηλεια του εν αμαρτιαις γηρασαντος και ουδεποτε μετανοησαντος κ(;;;;;)
    πολυχρονιου ειναι ολοφανερη .Δεν πειραζει ξαναμπες τωρα στο χρονοντουλαπο εισαι ο τελευταιος που δικαιουται να κρινει και στο κατω -κατω και "ο κρνων κριθησεται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.