Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΡΙΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Συνολικά 39 ημιφορτηγά βρέθηκαν εγγεγραμμένα στην κατοχή 35χρονου Σύρου, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος τα έστελνε στην Τουρκία μέσω κ...

Συνολικά 39 ημιφορτηγά βρέθηκαν εγγεγραμμένα στην κατοχή 35χρονου Σύρου, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ο οποίος τα έστελνε στην Τουρκία μέσω κατεχομένων και από εκεί να κατέληγαν στα χέρια τζιχαντιστών, στη Συρία.

Ανακρινόμενος, ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές πως ενεργούσε για λογαριασμό κάποιου ομοεθνή του, ο οποίος βρίσκεται στη Συρία και ότι απέστειλε μόνο τέσσερα οχήματα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει εάν αυτά κατέληξαν στα χέρια τζιχαντιστών.

Υποστήριξε ακόμη πως για κάθε αυτοκίνητο λάμβανε αμοιβή 250 ευρώ, ενώ για τα υπόλοιπα οχήματα, που δεν έχουν εντοπιστεί, ανέφερε πως τα πώλησε για εξαρτήματα σε Αιγύπτιους.

Οι έρευνες της Κυπριακής Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.