Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! ΠΟΛΥ... ΕΥΠΑΘΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!

Η έρευνα για τους δράστες μιας σειράς διαρρήξεων που είχαν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν στο Αγρίνιο, οδήγησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψ...

Η έρευνα για τους δράστες μιας σειράς διαρρήξεων που είχαν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν στο Αγρίνιο, οδήγησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος ενός νεαρού τσιγγάνου ο οποίος είχε τρυπώσει μαζί με την παρέα του και σε ένα αρτοποιείο. Πάντως, δεν είχαν σκοπό να αγοράσουν… ψωμί!

Οι τέσσερις δράστες είχαν διαπράξει την κλοπή πριν από μια εβδομάδα και είχαν κλέψει ένα μικρό χρηματικό ποσό από το κατάστημα. Την ώρα που έφευγαν, τους πήραν είδηση αστυνομικοί και προσπάθησαν να τους συλλάβουν, αλλά οι κακοποιοί τους επιτέθηκαν με… βροχή από πέτρες και μπουκάλια (!), καταφέρνοντας έτσι να διαφύγουν.

Σε βάρος ενός 20χρονου που αναγνωρίστηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι τρεις συνεργοί του με τους οποίους είχε διαπράξει διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.