Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΡΕΜΑΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!!!

Το γραφείο της γ΄ αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου, Δέσποινας Χαραλαμπίδου κοσμεί ένα τεράστιο πορτρέτο του ηγέτη της Σοβιετικής Επανάστασης...



Το γραφείο της γ΄ αντιπροέδρου του Κοινοβουλίου, Δέσποινας Χαραλαμπίδου κοσμεί ένα τεράστιο πορτρέτο του ηγέτη της Σοβιετικής Επανάστασης, Βλαντιμίρ Λένιν.

Το πορτρέτο το έφερε η ίδια η κυρία Χαραλαμπίδου μετά την εκλογή της, και το κρέμασε σε περίοπτη θέση στο γραφείο της. Στη συνέχεια ανέθεσε στον υπεύθυνο της πινακοθήκης της Βουλής Γιάννη Μετζικώφ, το δύσκολο έργο να της βρει ορισμένους άλλους πίνακες που να ταιριάζουν με εκείνον του Λένιν.

Η κυρία Χαραλαμπίδου, έχει εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης και είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κοινοβουλίου. Προέρχεται από την ΚΝΕ, στην οποία οργανώθηκε τη δεκαετία του ’70, και στη συνέχεια εντάχθηκε στο ΚΚΕ πριν γίνει μέλος του Συνασπισμού και μετά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη φωτό η κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.