Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ!!! ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ!!!

Περίσσευε το θράσος σε έναν Τούρκο που επιχείρησε να περάσει τα σύνορα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο οδηγώντας έν...

Περίσσευε το θράσος σε έναν Τούρκο που επιχείρησε να περάσει τα σύνορα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο οδηγώντας ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες, καθώς ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι και είχε άλλα τρία διαβατήρια εκτός από το δικό του!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν έλεγχο σε συνεργασία με τους αξιωματούχους του FRONTEX, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Γερμανίας ως κλεμμένο κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο αλλοδαπό που ερχόταν από την Τουρκία. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στη χώρα από την οποία εκλάπη.

Ωστόσο, κατά την έρευνα στο εσωτερικό του, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών και τρία τουρκικά διαβατήρια που ανήκουν σε άλλα άτομα και ερευνάται γιατί τα είχε μαζί του ο 46χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις των νόμων περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.