Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ... ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΥΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ

Ο δημοσιογράφος Dmitri Vakhnitskiï και ο οπερατέρ Fedor Boldirev του τηλεοπτικού καναλιού REN TV στοχοποιήθηκαν από πυρά ουκρανικών δ...




Ο δημοσιογράφος Dmitri Vakhnitskiï και ο οπερατέρ Fedor Boldirev του τηλεοπτικού καναλιού REN TV στοχοποιήθηκαν από πυρά ουκρανικών δυνάμεων στο Shirokino στο Donbass, ανακοίνωσε το κανάλι στο site του.Ο οδηγός τους τραυματίστηκε.

Ο Dmitri Vakhitskiï που κατόρθωσε να επικοινωνήσει με την σύνταξη του REN-TV, μεταφέρει ότι το κτίριο όπου είχαν για κάλυψη οι δημοσιογράφοι έγινε στόχος των ουκρανών στρατιωτών.

«Προσπαθούμε να φτάσουμε στο αυτοκίνητο μας.Η πόλη είναι κάτω από τα πυρά των οβίδων εδώ και περισσότερες από 2 ώρες.Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το κτίριο.Οφείλαμε να περιμένουμε να ησυχάσει κάπως η κατυάσταση» είπε ο Dmitri Vakhitskiï στο τηλέφωνο.



Το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν στο Shirokino για να παρατηρεί την εξέλιξη της εκεχειρίας.Προστέθηκαν στην ομάδα των παρατηρητών του OSCE την Τρίτη.Ήθελαν να εγκαταλείψουν την πόλη αλλά οι δυνάμεις του Κιέβου ξανάρχισαν να ρίxνουν πυρά. (RT 24/3/15)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.